Appartement delen te Kuringen

Naam van de woongemeenschap: 
Tuilt-Kuringen
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
375
Beschrijving van de prijs: 
In de prijs zit alles inbegrepen: huur, water, elektriciteit, gas en internet. Moest het verbruik significant stijgen of dalen wordt de prijs aangepast. De huidige prijs is berekend op de laatste prijsstijgingen van water, gas, elektriciteit,... met een tweede persoon in het appartement. Zonder overmatig verbruik zal de prijs dus niet meer stijgen.
Vrij vanaf: 
maandag, 27 februari, 2017
beschrijving: 
Gezocht: M/V voor het delen van een ruim appartement (110 m²) te Kuringen. Gemeenschappelijke ruimtes: ruime living met open keuken, badkamer met ligbad en douche, apart toilet, 2 bergings, parkeerplaats (buiten). Ieder heeft zijn/haar eigen bemeubelde kamer. Er is geen wasmachine aanwezig maar kan eventueel wel geplaatst worden. Ligging: vlak aan de oprit van de E313, Carrefour, Decathlon, Aldi, Lidl, fitness,... Het stadscentrum van Hasselt ligt op 4,5 km en is vlot bereikbaar met auto, fiets en bus. Het plaatsen van een domicilie is niet mogelijk. Zelf ben ik een man van 28. Ik zit momenteel in het 2de jaar van mijn opleiding verpleegkunde en verder doe ik regelmatig aan sport en ga ik uit in de weekends. Eerder heeft er een meisje van 26 (+/- 6 maanden) en erna een jongen van 26 (+/- 9 maanden) bij mij ingewoond. Ik heb dus al wat ervaring met het samenhuizen.
Regio: 
Limburg
Straat en nummer: 
Pelgrimlaan 71/3
Postcode: 
3511
Stad: 
Kuringen
contact: 
Indien je interesse hebt, twijfel niet om je even voor te stellen in een mailtje of bericht en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Groetjes claesdries@hotmail.com, 0472/99.14.25