Appartement te Kuringen (Hasselt)

Naam van de woongemeenschap: 
Pelgrimlaan 71/3
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
375
Beschrijving van de prijs: 
In de prijs zit alles inbegrepen: huur, water, elektriciteit, gas en internet. Moest het verbruik significant stijgen of dalen wordt de prijs aangepast. De huidige prijs is berekend op de laatste prijsstijgingen van water, gas, elektriciteit,... met een tweede persoon in het appartement. Zonder overmatig verbruik verwacht ik dus niet dat de prijs nog zal stijgen.
Vrij vanaf: 
dinsdag, 15 november, 2016
beschrijving: 
Gezocht: Roommate voor ruim appartement (110m²) te delen. Appartement bestaat uit: - ruime living met open keuken - 2 slaapkamers - badkamer met ligbad en douche - apart toilet - 2 bergings - parkeerplaats (buiten) - er is geen wasmachine Ligging: Pelgrimlaan 71/3, 3511 Kuringen-Hasselt Vlak aan: - de oprit van de E313 (Lummen klaverblad - Luik/Maastricht) - Carrefour, Decathlon en Aldi op wandelafstand - Lidl binnen 1 kilometer - stadscentrum van Hasselt op 7km met vlotte verbinding (bus/auto/fiets) Ben op zoek naar een 2e persoon omdat het appartement er echt wel groot genoeg voor is en om op die manier de kosten te kunnen delen. Ik ben zelf een man van 27. Na 5 jaar gewerkt te hebben, start ik momenteel mijn 2de opleidingsjaar in de bachelor verpleegkunde. Voor de rest sport ik meerdere malen per week en ga ik ook geregeld uit met vrienden. Een bepaald profiel zoek ik niet, dus zowel werkende mensen als studenten zijn welkom. Zolang er regels worden afgesproken en nageleefd en open gecommuniceerd wordt, verloopt het samenhuizen altijd wel goed. Eerder heeft er een meisje van 26 (+/- 6 maanden) en erna een jongen van 26 (+/- 9 maanden) bij mij ingewoond. Ik heb er dus al wat ervaring mee. Domicilie plaatsen is niet mogelijk. De kamer is te huur tot en met 30/06/2017
Regio: 
Limburg
Straat en nummer: 
Pelgrimlaan 71/3
Postcode: 
3511
Stad: 
Hasselt
contact: 
Neem gerust contact met mij op voor verdere vragen of info: claesdries@hotmail.com 0472/99.14.25 Stel je even voor in een mailtje zodat ik al een idee heb, via GSM ben ik niet altijd bereikbaar.