Huisje, tuintje, vrienden zoeken tijdelijke huisgenoot of koppel in Wijgmaal

Naam van de woongemeenschap: 
Hotel Home
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
275
Beschrijving van de prijs: 
Deze prijs omvat huur EN kosten. Jaja, je leest het goed, ook de kosten. Dit betreft: water, electriciteit, internet (geen televisie) en mazout.
Vrij vanaf: 
dinsdag, 11 juli, 2017
beschrijving: 
HUIS Vanaf midden september 2017 tot midden mei 2018 komt de grootste kamer vrij. Hier kan perfect een koppel in wonen. We staan natuurlijk ook open voor een enkele ziel. De datum van aankomst en exodus zijn zeker nog bespreekbaar. Er is mogelijkheid tot vroeger intrekken maar dit is best persoonlijk te bespreken. We zouden wel graag iemand hebben die zich graag wat wilt betrekken in ons huis. We hebben hier wel een "samen-cultuur" van alles kan maar niets moet. Gezellig koken en eten, filmpje zien, eentje drinken,... Ook hebben we een moestuintje, kippen en Gunther de kat die wat aandacht vragen. Verder ben je vrij in het gebruik van al het materiaal dat hier staat in de gezamelijke ruimtes. Uiteraard moet er ook gepoetst worden maar daar zorgt een doorschuifsysteem wel voor :-D LIGGING We wonen vlak aan de Vaart waar een aangenaam (en plat) fietspad is richting Leuven. Goed voor een dagelijkse conditie work-out van +/- 10 km heen en terug. De buslijn 4 en 5 stopt op 20m van ons huis en de trein (5min wandelafstand) zorgt ook voor een verbinding naar oa Mechelen. BEWONERS Wij zijn een koppel en twee vrienden met een liefde voor reizen en wonen samen in dit oude maar gezellige huisje in Wijgmaal. Annabelle (28) en Toon (28) gaan terug op pad voor een zoveeltse (klim)avontuur. Hun kamer komt vrij. Siebe (26) is regelmatig weg voor een paar weken, (ook om te klimmen). Thomas (25) is de man die voor "lange tijd" thuis blijft. Reiziger maar geen klimmer. Prettig zotjes met veel positieve energie. Plaats voor onnozoliteiten maar ook tijd voor goede babbels.
Regio: 
Vlaams Brabant
Straat en nummer: 
Gebroeders Tassetstraat 19
Postcode: 
3018
Stad: 
Wijgmaal
contact: 
Voel je je al bijna thuis na het zien van deze zoeker? Stuur dan gauw een bericht met een korte beschrijving van jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met u o..