Team Hidden Pearl zoekt nieuw pareltje!

Naam van de woongemeenschap: 
Hidden Pearl
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
300
Beschrijving van de prijs: 
Er is 1 kamer beschikbaar, 1 van 300€ +- 95 euro per maand extra voor alle kosten ( water, elektriciteit, mazout, internet, brandverzekering, huisvuilophaling, toiletpapier,... )
Vrij vanaf: 
zondag, 1 juli, 2018
beschrijving: 
Hey jij daar!! Wij zijn Team Hidden Pearl! Momenteel wonen wij in deze mooie villa met 6 andere personen! Wij zijn opzoek naar een verantwoordelijke persoon met toch een hoek af =D. Onze villa is gelegen in de wijk Diependaal, net buiten Leuven (op 7min met fiets naar oude markt ;) ). Onze villa ligt vlakbij de autostrade afrit Winksele (hier hoor je niets van :D ), hij ligt dan ook op minder dan 1km van Gasthuisberg. Daarnaast gaan de bussen (de bushalte is minder dan 2min wandelen) elke 15 min richting Leuven. Onze villa heeft enorm veel lichtinval en hele grote ruimtes. De living is enorm groot gezellig (zeker tijdens onze film/drink-avonden ;) ). Wasmachine en Droogkast zijn ook beschikbaar. Verder zijn er nog 2 toiletten en 2 badkamers (bad en douche) voor iedereen beschikbaar. Onze tuin is ook heel groot (zuidelijk gericht), zodat je zalig kan genieten van het mooie weer. Er komt 1 kamer vrij (vanaf 1 juni 2018) . We zijn een aangename groep waar je rustig kan thuiskomen en kan genieten, waar je sociaal kan zijn maar waar er ook genoeg ruimte is voor je privé. Ook proberen we minstens 1x per maand een activiteit samen te doen met alle bewoners (naar het park, ene gaan drinken/eten, etc,..).
Regio: 
Vlaams Brabant
Straat en nummer: 
hof ter bekelaan, 2
Postcode: 
3000
Stad: 
Leuven
contact: 
Stuur mij gerust een mailtje, dan spreken we af met iedereen voor een kennismaking en rondleiding! => r.varonos@gmail.com