Twee nieuwe huisgenoten gezocht in het mooie Zurenborg

Naam van de woongemeenschap: 
Lange Altaar
huur of koop: 
Huur
Beschrijving van de prijs: 
Kleinere kamer voor €380; grotere kamer voor €410 huur. Beide plus €40 kosten; elektriciteit + verwarming + internet (water wordt elke 3 maanden afgerekend)
Vrij vanaf: 
zaterdag, 1 september, 2018
beschrijving: 
Vanaf 1 september komen er 2 kamers vrij in ons huis in Zurenborg. Het huis is vorig jaar helemaal gerenoveerd, de badkamer (bad/douche, wc, lavabo, wasmachine) en keuken zijn helemaal nieuw, we hebben een ruime living en een typisch stadstuintje, daarnaast is er nog een aparte wc en een grote kelder om gerief te stockeren. Het ligt op wandelafstand van het station van Berchem, verschillende winkels (Delhaize, Carrefour), Dageraadplaats met gezellige cafeetjes en restaurants, … en 10-tal minuten fietsen van het centrum. Omdat er twee mensen tegelijk vertrekken, zoeken we twee nieuwe fijne huisgenootjes tussen 25 en 35 jaar, die mee in dit mooie huis willen komen wonen. Wie zijn wij: Anne (27) houdt van theater, dansen en bewegen in het algemeen ;), culturele uitjes en werkt voor OPENDOEK; Jeroen (28) is een vegetarische folkmuzikant en geeft accordeonles.
Regio: 
Antwerpen
Straat en nummer: 
Lange Altaarstraat 15
Postcode: 
2018
Stad: 
Antwerpen
contact: 
Als je interesse hebt, aarzel dan niet om een berichtje te sturen, en vertel wat meer over jezelf. Dan zoeken we een moment om kennis te maken en het huis te bekijken.