Villa zoekt 2 nieuwe huisgenootjes, ook koppels welkom!

Naam van de woongemeenschap: 
Team Awesome House
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
290
Beschrijving van de prijs: 
Er zijn 3 kamers beschikbaar, 1 van 9m2 voor 290€, 1 van 17m2 voor 365€ en 1 van 20m2 voor 450€, +- 75 euro per maand extra voor alle kosten ( Extra kosten zijn voor water, elektriciteit, gas, internet, huisvuilophaling, toiletpapier, kuisvrouw, gebruik van wasmachine/droogkast,... )
Vrij vanaf: 
vrijdag, 1 december, 2017
beschrijving: 
Heel rustig gelegen villa (in doodlopende straat) in de wijk Diependaal, net buiten Leuven. De villa ligt vlakbij de autostrade en op 200 meter van de Brusselsesteenweg. Daarnaast zijn de bushaltes dichtbij (elke 15 min bus richtingen Leuven) en op 3 km ligt het station van Herent. De villa ligt op minder dan 1km van Gasthuisberg of het KBC-hoofdkantoor. Het huis heeft enorm veel lichtinval en hele grote ruimtes. De living is enorm gezellig en de keuken is ook pas gerenoveerd. Wasmachine en Droogkast zijn ook beschikbaar. Verder zijn er nog 4 toiletten en 3 badkamers (bad en 2 douches) voor iedereen beschikbaar. Onze tuin is ook heel groot (zuidelijk gericht), zodat je zalig kan genieten van het mooie weer, of als het weer iets minder is, kan je je op het overdekte terras installeren. Als extra hebben we ook nog een fitness en polyvalente ruimte in de kelder, zodat diegene die graag sporten, zich volledig kunnen uitleven. Er komen 2 grote kamers vrij (vanaf 1 november 2017) . We zijn een aangename groep waar je rustig kan thuiskomen en kan genieten, waar je sociaal kan zijn maar waar er ook genoeg ruimte is voor je privé. Ook proberen we minstens 1x per maand een activiteit samen te doen met alle bewoners (naar het park, etc,..). Momenteel wonen we hier met 8 Awesome personen. We zijn open mensen die opzoek zijn naar leuke huisgenootjes.
Regio: 
Vlaams Brabant
Straat en nummer: 
Hof Ter Leepslaan 2
Postcode: 
3000
Stad: 
Leuven
contact: 
Gelieve me te mailen op; Goyens.Julie@gmail.com. Als je reageert, wil ik je vragen om sterretjes in de tittel van de mail te zetten. Zodat ik zeker weet dat je moeite hebt gedaan om onze beschrijving te lezen. Alvast bedankt en hopelijk tot gauw!! xx