Woongemeenschap Bertem (Leuven) van 3 zoekt 4de bewoner voor €350 per maand

Naam van de woongemeenschap: 
Samenhuizen Bertem
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
350
Beschrijving van de prijs: 
Dit bedrag is inclusief alle kosten voor elektriciteit, aardgas, water, teledistributie (vaste internetkabel ook in elke kamer) en onderhoud. Wij vragen wel een waarborg te storten van 2 maanden (dit is 525 euro) die je bij vertrek weer terugkrijgt. Je bent niet gebonden aan een huurcontract, dus je mag weg wanneer je wilt, de enige voorwaarde is dat je mee helpt zoeken naar een plaatsvervanger. Het is toegestaan om je hier te domiciliëren. We vragen vervolgens ook nog een kleine bijdrage voor de aangekochte meubelen die in huis staan. Ook daarvan krijg je nog een deel terug, afhankelijk van hoelang je blijft.
Vrij vanaf: 
dinsdag, 1 mei, 2018
beschrijving: 
Hallo! Ik woon samen met 3 leuke mensen, Sam (26), Staf (25) en Michiel (24). Vermits ik in April ga verhuizen, zoeken deze mensen dus een nieuwe bewoner die mijn plaats inneemt. De desbetreffende kamer ligt aan de achterzijde van huis en is ong. 18m² groot. Er is één raam met vliegengaas. Wij zijn de eerste bewoners in deze fris gerenoveerde woning en dit voor slechts 3 jaar. Het huis biedt alle faciliteiten zoals badkamer met douche, 2 aparte toiletten, een living, ingerichte keuken met inductie, afwasmachine en frigo, een moestuintje met een groot terras, tuinhuis en veranda, er is ook een zolderopbergruimte en een gedeelde garage met de buren voor fiets of brommer. We hebben hier alles aanwezig wat meubels e.d. betreft. De slaapkamer is wel volledig leeg! Er rijden hier tal van bussen van en naar Leuven en de bushalte is ong. 3min wandelen van ons huis. Parking is er genoeg op de straat zelf. Wat je moet weten van deze 3 toffe kerels; het zijn sociale en vriendelijke jongens met uiteenlopende interesses, we slaan al eens graag een babbeltje en er wordt al eens graag samen een serie of filmpje gekeken, ook samen koken is een optie. We werken hier met een eerlijke taakverdeling en ieder doet zijn eigen was en plas.
Regio: 
Vlaams Brabant
Straat en nummer: 
Egenhovenstraat 51 A
Postcode: 
3060
Stad: 
Bertem
contact: 
De beste manier om kennis te maken met ons, is eens langskomen, laat wel eerst iets weten voor je komt! Dit kan je op de volgende contactgegevens; Staf: 0488 86 21 40 of stafvanduffel@hotmail.com