2 kamers vrij in volledig nieuw co-house project

Naam van de woongemeenschap: 
Terrasjes huis
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
520
Beschrijving van de prijs: 
- Twee wekelijkse kuisvrouw - Zonnepanelen - kamer met bed en kast - leuke huisgenoten - Volledig uitgeruste keuken met (oven, micro, vaatwas) - wasmachine, droogkast -
Vrij vanaf: 
woensdag, 26 mei, 2021
beschrijving: 
Wegens last min. annulering Terrasjes huis/pottenbak studio Antwerpen ZOEKT: 2 nieuwe bewoner voor kamer met Terrasje 13m2 En ruime kamer 17m2 Altijd al gedroomd in een mooi huis te wonen in het bruisende Borgerhout? Altijd al interesse gehad in pottendraaien? Dan kan het terrasjeshuis jullie een oplossing bieden. 
 DIRECT te huur . Volledig nieuw co-house project. Helemaal in orde en afgewerkt met ecologische materialen(zonnepanelen, veel hout en licht, mortex, etc. Etc.). Wil je wonen in een goed geregeld co-house project dan is dit THE PLACE TO BE. Kamerprijs kamer Terras 480 euro p/m + 50 euro (provisie). Kamerprijs kamer voorraan 470 + 50 euro (provisie). Wie zijn wij? Ik ben Dries 29jaar, reiziger die werkt in de ecologische bouwsector. Door het lang wonen in het buitenland ben ik gaan beseffen waar de tekorten op de markt zitten, en heb dit project op poten gezet. Mijn hobby is keramiek, in de kelder is mijn studio, waar ik regelmatig kom draaien en workshops geef. Peter 37 is doctor die altijd al tussen Gent en Antwerpen heeft gependeld maar nu werkzaam is in het bruisende Antwerpen. 

 Klaas 31 is verpleger met verscheidene jaren ervaring . Samen zoeken wij 2 toffe bewoners die open , spontaan en ordelijk is. Een persoon met een gevoel voor esthetiek en wie bewust is van ecologie. Voel jij je hierdoor geprikkeld, stuur me gerust een PM!
Regio: 
Antwerpen
Straat en nummer: 
Bothastraat 20
Postcode: 
2140 Borgerhout
Stad: 
Antwerpen
contact: 
Dries Van de Poel dries_vdp@hotmail.com 0486802883