Appartement te huur - Cohousing De Schilders (Sint-Amandsberg)

Naam van de woongemeenschap: 
Cohousing De Schilders
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
800
Beschrijving van de prijs: 
Plaatsbeschrijving, in samenspraak op te maken / Huurcontract wordt officieel geregistreerd, dit ter bescherming van huurder en verhuurder / Huurder onderschrijft alle bepalingen en afspraken van de cohousing / Huurder is solvabel / 2 maanden huurwaarborg op geblokkeerde rekening / Huurder neemt vaste kosten op zich: contracten met energieleverancier en watermaatschappij + ook het aandeel vaste verbruikskosten van de cohousing
Vrij vanaf: 
maandag, 1 juni, 2020
beschrijving: 
In COHOUSING DE SCHILDERS komt op 1 juni 2020 een appartement vrij voor lange duur! Zin om in een kleine woongemeenschap te wonen in een gezellig, recent (oplevering 2016) project te Sint-Amandsberg? Het betreft een gelijkvloers appartement met aansluiting op de tuin en dichtbij de gemeenschapsruimte gelegen. Het appartement bestaat uit een leefruimte (50m²) waarin een keukenwand is voorzien met voldoende opbergkasten, inductie-kookvuur, dampkap, vaatwas, wasbak, groot houten werkblad en een ingebouwde A++ ijskast. Er zijn twee slaapkamers aanwezig (11m² en 15m²), waarvan de grootste kan opgedeeld worden in een slaapgedeelte (2-persoonsbed) en eventueel een dressing / kinderbedje. De compacte badkamer is voorzien van badkamermeubels, spiegel, een douche, lavabo + een toilet. Het appartement beschikt aan de voorzijde over een privé-terrasje van 10m². Aan de achterzijde grenst het aan de gedeelde tuin van 250m². In de kelder is er opbergruimte voorzien. Als bewoner van ‘de Schilders’ beschik je naast je privé-unit over gedeelde ruimte in het gebouw : inkomhal, toilet, polyvalente ruimte voor fietsen, een gemeenschappelijke volledig uitgeruste keuken met aangrenzende leefruimte (geeft uit op de tuin), wasplaats in de kelder (voorzien van drie gedeelde wasmachines en twee droogkasten). Er is een lift aanwezig in het gebouw! Daarnaast worden ook auto’s gedeeld via het Dégage-platform. Deze cohousing bestaat uit 8 appartementen waarin op dit moment 12 volwassenen en 8 kinderen wonen. Het lage energie appartement beschikt over een laag EPC (EPC-waarde = E63) waardoor het maandelijks verbruik miniem is. Verwarming = vloerverwarming.
Regio: 
Oost Vlaanderen
Straat en nummer: 
Schildersstraat 5 / bus 001
Postcode: 
9040
Stad: 
Sint-Amandsberg (Gent)
website: 
http://architectuurwijzer.be/de-schilders-kleiner-wonen-tussen-schuine-muren/
contact: 
Leen Merckx - 0485/377209 - lenarica@gmail.com / Aan te leveren documenten: korte motivatiebrief: waarom wonen in Cohousing ‘de Schilders’? + beknopte voorstelling van jezelf en/of de familie / Alle bezoek gebeurt op afspraak en wordt georganiseerd met respect voor de huidige corona-maatregelen!