Appartement voor 2

Naam van de woongemeenschap: 
The Chess Club
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
495
Beschrijving van de prijs: 
De huurprijs (inclusief water) bedraagt in principe €455. Momenteel wordt de aanwezige garage door verhuurd, daarvan recupereer je mijn aandeel, dat is €35/maand. Afgelopen jaar betaalden wij ongeveer €40 / maand / persoon aan gas en elektriciteit. Daarbij zit dus nog geen internet/televisie.
Vrij vanaf: 
zaterdag, 1 april, 2017
beschrijving: 
Ben je op zoek naar iemand om de kosten mee te delen in de regio Berchem - Grote Steenweg - Pulhof - Fruithoflaan? Ben je iemand die houdt van rust, die graag zijn eigen ding doet en af en toe ook eens samen wilt eten? Kijk je naar de Mol? Big Bang Theory? Hou je van schaken? Dan maak je al een mooie kans. Jongen of meisje speelt geen rol. Wij zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot aangezien ik eruit trek. Filip is een vlotte, sympathieke, werkende jongeman van 26. Hij werkt als ingenieur voor een bank in de buurt. Je zal alles -behalve natuurlijk je eigen kamer- delen met hem. Let niet op de rommel op de foto's, zo zie je onvervalst hoe het er momenteel bij ligt. De kamer heeft een oppervlak van 15m². Zoals je ziet op de foto's past er een dubbel bed in met voldoende ruimte aan weerszijden om nog een dressing en een bureau te zetten. Vandaar de 'hoge' prijs. Maar ook omdat gans het appartement anderhalf jaar geleden grondig gerenoveerd werd. Alle elektriciteit, sanitair, keuken, vloer, muren en verlichting werden vernieuwd.
Regio: 
Antwerpen
Straat en nummer: 
Deken De Winterstraat 11/3
Postcode: 
2600
Stad: 
Berchem
contact: 
Reageer gerust indien je geïnteresseerd bent of vragen hebt. Vertel dan ook al even kort wie je bent, en waarom je geïnteresseerd bent. Alvast bedankt!