Co-housing Hakunamatata - infosessie (Meise)

zondag, 24 februari, 2019 - 10:30
De project Cohousing Hakunamatata bied u :
  1. Een leuk cohousingproject in een pittoreske omgeving aan de noordelijke rand van Brussel (Vlaams-Brabant), in een beschermde vierkantshoeve, 6 wooneenheden van verschillende grootte.
  2. Een toplocatie en projecten in samenwerking met de gemeente: in een groene omgeving (+/- 1 hectare), dichtbij winkels en diverse scholen, op amper 5 minuten van belangrijke snelwegen, bus naar Brussel voor de deur (en een sneltram naar Brussel voorzien in de nabije toekomst).
  3. Een cohousingproject gekoppeld aan een kleinschalige animatie/natuur-en milieu educatieve boerderij. Actieve deelname aan dit project is niet verplicht, openstaan voor dit soort activiteiten is zeer wenselijk.
  4. Een gestructureerde planning: opstart van het project op korte termijn, stedenbouwkundige vergunningen in orde, restauratie/bouwtraject reeds in grote lijnen uitgestippeld. Budget geschat rond € 400.000 (instapklare woning en deelname gemeenschappelijke ruimtes).
Heb je dezelfde dromen? Heb je ook die drive om samen te bouwen aan een optimale leefomgeving voor jezelf en voor de samenleving? Neem dan snel contact op met ons.
-----------------------
De volgende infosessie is op zondag 24/02 van 10u30 tot 13u.
Programma :1/. Uitleg van de huidige stand van zaken van het project 2./ Informeel moment om kennis te maken en samen een hapje te eten - formule “auberge espagnole” (iedereen neemt wat mee om samen te delen) . Kinderen welkom
Graag het volgende vermelden : aantal deelnemers, korte beschrijving wat je interessant vindt in het project + jouw belangrijkste vragen op dit ogenblik. Deze info zal ons helpen om het infomoment zo optimaal mogelijk voor te bereiden.