Cohousing De Klijte, Moen-Zwevegem: bezoekweekend 16 en 17 mei (individuele afpraak)

zaterdag, 16 mei, 2020 - 10:00

Cohousing De Klijte is een cohousing project met ecologisch accent in het Zuid-West-Vlaamse Moen-Zwevegem, nabij Kortrijk. Het project bestaat uit een mooie erfgoed hoeve met een woonhuis en twee aan elkaar gebouwde schuren. Deze liggen in U-vorm rond een binnenhof. Aanpalend de weilanden en mooie vergezichten. Uniek en aantrekkelijk aan dit project zijn het authentieke, landelijke en natuurlijke karakter, de stilte, de erfgoedwaarde, dit alles in de nabijheid van invalswegen, met Zwevegem en kernstad Kortrijk op fietsafstand.

Om een sterke cohousinggroep te ontwikkelen, wordt ingezet op een intergenerationele samenstelling (starters, gezinnen, koppels, singles, senioren). Een gedifferentieerde woontypologie, bestaande uit een tiental woonunits met 1, 2, 3 of meer slaapkamers, zal dit mogelijk maken. Daarnaast worden er tal van gedeelde ruimtes en functies voorzien.

Wil je graag een rondleiding op de hoeve en meer informatie rondom cohousing De Klijte?
Dan kan dit op ons bezoekweekend van 16 en 17 mei, tussen 10 en 17 uur.
Dit gaat door op individuele afspraak met initiatiefnemer Mark.

Inschrijven kan via cohousing.deklijte@gmail.com met vermelding van: aantal personen en 3 mogelijke tijdstippen op zaterdag 16 of zondag 17 mei tussen 10 en 17uur.
Corona informatie: toegestane verplaatsing gezien lopende verkoop van (ver)bouwproject & plaatsbezoeken (normaal) terug toegestaan vanaf 11/5, bezoek verloopt 'corona safe'

Afbeelding: