Cohousing De Klijte, Moen-Zwevegem: infomoment

donderdag, 26 maart, 2020 - 18:00

Cohousing De Klijte is een cohousing project met ecologisch accent in het Zuid-West-Vlaamse Moen-Zwevegem, nabij Kortrijk. Het project bestaat uit een mooie erfgoed hoeve met een woonhuis en twee aan elkaar gebouwde schuren. Deze liggen in U-vorm rond een binnenhof. Aanpalend de weilanden en mooie vergezichten. Uniek en aantrekkelijk aan dit project zijn het authentieke, landelijke en natuurlijke karakter, de stilte, de erfgoedwaarde, dit alles in de nabijheid van invalswegen, met Zwevegem en kernstad Kortrijk op fietsafstand.

Om een sterke cohousinggroep te ontwikkelen, wordt ingezet op een intergenerationele samenstelling (starters, gezinnen, koppels, singles, senioren). Een gedifferentieerde woontypologie, bestaande uit een tiental woonunits met 1, 2, 3 of meer slaapkamers, zal dit mogelijk maken. Daarnaast worden er tal van gedeelde ruimtes en functies voorzien.

Heb je interesse in dit project en wil je er meer over vernemen? Dan nodigen we je graag uit op het infomoment van donderdag 26 maart in de hoeve zelf, de Klijte 12, Moen-Zwevegem. Van 18 tot 19 uur krijg je uitleg over het cohousing project en een rondleiding. Aansluitend kan je de algemene vergadering van toekomstige bewoners bijwonen, tot 20 uur ongeveer.

Inschrijven kan via e-mail, met vermelding van je naam, gsm nummer en het aantal personen.

Afbeelding: 
Mailadres: 
cohousing.de klijte@gmail.com