Cohousing Schwung - Mechelen (online infosessie)

woensdag, 4 september, 2019 - 19:00
Cohousing in het kloppend hart van Mechelen en aan de oevers van het kanaal
Bouw mee aan het wonen van de toekomst: collectief, kwaliteitsvol, sociaal, inclusief en ecologisch
Cohousing Schwung is ingeplant in de grotere stadsontwikkeling Komet en maakt deel uit van een dynamisch nieuw stadsdeel in Mechelen. Een grote troef is de ligging: tussen vesten en kanaal, op een boogscheut van het centrum, het station en het Vrijbroekpark.
De pijlers van cohousing Schwung zijn verbinding, harmonieus samenleven en diversiteit. In respect voor ieders privacy, met volledig uitgeruste privé appartementen met terras, zal de intergenerationele groep bewoners ook ruimtes en functies delen met elkaar. Het is niet alleen kwaliteitsvol wonen, maar ook inzetten op solidariteit en maatschappelijke verbondenheid.
Programma:
Tijdens de online infosessie krijg je een kleine inleiding tot cohousing, info over de Komet site én detailinfo over het mooie Schwung cohousingproject. Komen aan bod: de visie, de groep, de plannen/schetsen, de prijzen, de inschrijvingsprocedure en de timing van het Schwung project. Dit alles via een presentatie én interactieve dialoog, waarbij je concrete vragen kan stellen.

Praktische informatie
Datum: dinsdag 8 september, 19u tot 20u à 20u30
Locatie: online infosessie, je ontvangt een login link om live deel te nemen
Organisatie: Cohousing Schwung en Gemeengoed - procesbegeleider cohousing
Inschrijven: https://cohousingschwung.weebly.com/contact

Afbeelding: 
Mailadres: 
cohousing.schwung@gmail.com