cohousingproject CURANT, Antwerpen

dinsdag, 18 april, 2017 - 19:00

Samenhuizen met een jonge nieuwkomer, iets voor jou? Word nu buddy!

Ben je tussen 20 en 28 jaar oud en werk of studeer je in Antwerpen? En wil jij net als Lisa en Glen dat stapje verder gaan in je maatschappelijk engagement?

Dan is CURANT misschien wel iets voor jou! Deel voor minstens een jaar een appartement of woning met een jonge nieuwkomer en word een onvergetelijke ervaring rijker. Want door een appartement of woning te delen met een jonge nieuwkomer, kan jij zijn integratie verbeteren.

Iets voor jou? Of ken je iemand die in aanmerking komt?

Kom dan eens luisteren naar een infosessie van Vormingplus regio Antwerpen. Je krijgt er alle info over het project en kan er al je vragen stellen. Meestal verneem je ook uit eerste hand van een van de buddies hoe het is om met een jonge nieuwkomer samen te huizen.

 Vormingplus geeft een infosessie op dinsdag 18 april om 19 uur. Locatie: Vormingplus regio Antwerpen, Klokstraat 12, 2600 Antwerpen.

Heb je interesse om je kandidaat te stellen, maar kan je niet naar de infosessie komen? Stuur dan een mailtje naar curant@vormingplusantwerpen.be. Vormingplus nodigt je uit voor een persoonlijk gesprek.

 Wil je je meteen kandidaat stellen? Vul dan het inschrijvingsformulier in op de websitewww.cohousing-curant.be > Word buddy.

 Info en alle data infosessies:

 www.cohousing-curant.be

 Vragen

 curant@vormingplusantwerpen.be of tel. 03 230 03 33 (Lise van Vyve).

Afbeelding: 
Mailadres: 
curant@vormingplusantwerpen.be