Dierenvriend(in) gezocht voor huis met grote tuin

huur of koop: 
Huur
bedrag: 
420
Beschrijving van de prijs: 
huur + alle vaste kosten inbegrepen (internet, water, elektriciteit). De extra kosten voor vuilzakken, poetsgerief, wc-papier,... worden gedeeld door de 3 huurders.
Vrij vanaf: 
zondag, 1 april, 2018
beschrijving: 
LIGGING: rustig gelegen, bovenop de keizersberg in een leuke buurt. Dicht bij het centrum van Leuven, een park en de oprit E314. HUIS: het huis bestaat uit een ruime living met veel lichtinval, een goed uitgeruste keuken, een schuifraam leidt naar een koer, met een wasplaats/berging (+ slaapplaats voor de honden) en aansluitend een grote tuin. Op de 1e verdieping bevinden zich een badkamer met bad/douche en 2 lavabo's en 3 slaapkamers. Daarboven is een grote zolder. De kamer die vrijkomt is ongeveer 16m2 en ligt aan de straatkant, er zijn rolluiken op de kamer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat met parkeerschijf of voor de garage. De garage zelf wordt gebruikt als extra bergplaats en fietsenstalling. BEWONERS: je zal samenwonen met Erika (35) en Jeroen (30). Jeroen werkt in de IT en Erika is muzikant en werkzaam in de sociale sector, en studeert daarnaast klinische psychologie in avondonderwijs aan de VUB. Wij worden ook nog vergezeld door Nala, een lief, enthousiast middelgroot hondje (kruising tussen border collie, labrador en ???) van 2 jaar, en Lowie, een gezapige (ex-)kater van 5 jaar. Aangezien Nala's grote vriend verhuist, komt er binnenkort nog een pupje bij, zodat ze weer een speelkameraadje heeft. JIJ: wij zijn op zoek naar een werkende dierenvriend tussen de 25 en 35 jaar. Verder ben je liefst gewoon wat sociaal en proper :) SAMENWONEN: Eens gezellig samen een filmpje kijken, een gezelschapsspelletje spelen of een pintje drinken kan, maar alles gebeurt spontaan... niks moet, alles kan :) Poetsen moet ook af en toe gebeuren en hiervoor werken we met een beurtrol.
Regio: 
Vlaams Brabant
Straat en nummer: 
Mechelsesteenweg 50
Postcode: 
3000
Stad: 
Leuven
contact: 
Interesse? Stuur dan gauw een mailtje met een korte beschrijving van jezelf en we nemen snel contact met je op! Tot snel!