Doe mee

Wil je mee de ideeën van Samenhuizen helpen verspreiden? Dat kan op vele manieren!

Steek je handen uit je mouwen

Misschien wil je hier en daar onze folder achterlaten op strategische plekken in je gemeente? We sturen graag een stapeltje naar je toe! Heb je zin om af en toe of regelmatig voor ons de handen uit de mouwen te steken als vrijwilliger? We horen graag van jou! 

Onze regiokernen

Om meer lokaal en regionaal aanwezig te zijn, zetten we in op het uitbouwen van regiokernen. Dit zijn groepen vrijwilligers die zich lokaal inzetten om samenhuizen bekender te maken en opstartende projecten te ondersteunen. Het doel is leren van elkaar en participatie stimuleren. Onze eerste regiokern was Samenhuizen Brugge en later Samenhuizen Gent. Maar ondertussen horen we vanuit diverse regio's interesse om er de komende jaren mee werk van te maken. Wil jij je eigen regiokern starten in jouw regio? Laat het ons weten, we ondersteunen je graag!

Samenhuizen Brugge - info@samenhuizenbrugge.be

Samenhuizen Gent - gent@samenhuizen.be< - Je kan ook een afspraak maken en met je vraag naar ons komen op een dinsdagvoormiddag in 't Zuid op het Woodrow Wilsonplein.

Doe een gift!

Wil je ons financieel ondersteunen met een gift? Klik op de knop hieronder als je via Paypal of creditcard een gift wilt doen. Uiteraard mag je je gift ook gewoon overschrijven.