Doe mee

De Samenhuizendag 2021 komt er aan! Op 15 en 16 mei stellen gemeenschappelijke woonprojecten in heel Vlaanderen en Brussel hun deuren open, zorg dat jouw project er ook bij is!

Hoe is dat nu in het echt, wonen in een cohousing, gemeenschapshuis of woongroep? – Het is een vraag die steeds meer mensen bezig houdt. Daarom is deelname aan onze Samenhuizendag een perfecte kans om je buren te laten gluren en andere geïnteresseerden te inspireren en te tonen wat samenhuizen in de praktijk betekent. En mochten er in jouw project nog wooneenheden beschikbaar zijn: dit is je kans om nieuwe kandidaatbewoners te werven!

Ook startgroepen kunnen tijdens dit weekend hun initiatief in de kijker zetten, door bijvoorbeeld een infostand te bemannen of zelf een activititeit te organiseren.

Tijdens de vorige edities deden er ruim 50 projecten mee en trok de Samenhuizendag in totaal een duizendtal bezoekers – door deel te nemen draag je dus ook bij aan het bekender maken van samenhuizen als woonvorm. En daarnaast is het natuurlijk ook een leuke gemeenschappelijke activiteit met je medebewoners! Je kan zowel online als fysieke activiteiten aanbieden. 

Heb je al een account op onze website? Log hier in

Om een nieuwe account aan te maken: klik hier (dit is gratis)

Ben je al ingelogd in jouw Samenhuizen-account? Dan kan je via deze pagina je bestaande informatie bewerken of een nieuwe fiche aanmaken.

Let op: als er al een fiche bestaat van je project, graag in de bestaande fiche je deelname ingeven door het jaartal van dit jaar aan te vinken. Ondervind je problemen bij het inschrijven of is er een ander technisch probleem? Laat het ons weten