Ecologisch nieuwbouw appartement (58 m2) met ruim terras en meer dan 300 m2 bijhorende gemeeschappelijke delen

Naam van de woongemeenschap: 
Cohousing Indruk
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
1 100
Beschrijving van de prijs: 
// € 910 voor het CLT nieuwbouw appartement van 58 m2 met een hoog gebogen plafond, één slaapkamer, volledig uitgeruste keuken, ingebouwde berging een terras van 15 m2 \\ // € 110 euro gemeenschappelijke kosten (te herzien na het eerste half jaar, gezien dit een nieuwe cohousing is, kennen we de werkelijk kost nog niet, dit is het bedrag dat voor de eerste periode onderling werd afgesproken) \\ // € 80 euro voor parkeerplaats in ondergrondse garage\\
Vrij vanaf: 
zaterdag, 9 oktober, 2021
beschrijving: 
Dit is een splinternieuw appartement, geschikt voor een single of een koppel, op de derde verdieping van een bijna-energie-neutrale ecologische nieuwbouw. Dit gebouw is volledig in hout (CLT) opgetrokken. *** Het heeft een volledig uitgeruste keuken met nieuwe oven, fornuis, afwasmachine, dampkap, ijskast en diepvriezer en een prachtige badkamer met inloop regendouche. Er is een handige ingebouwde berging in de nachthal. Er is een hoog gebogen plafond (dakconstructie), twee dakramen en een woningbrede glaspartij aan de terraskant. Er is vloerverwarming onder de doorlopende houten vloer. *** Hierbij hoort een parkeerplaats in de ondergrondse garage en een kelderberging en alle gemeenschappelijke delen van de cohousing: (1) ruime gemeenschappelijke binnentuin; (2) commonhouse van 300 m2 met: zeer ruime keuken en eetkamer; Washok met vier machines; Droge berging; Bureau; Logeerkamer met douche en toilet; Speelstraat voor de kleintjes; Stille ruimte; Twee atelierruimtes en (3) een handige fietsberging aan de ingang van het gebouw. /***/ Indruk is gelegen in een rustige zijstraat van de Turnhoutsebaan waar winkels en openbaar vervoer makkelijk bereikbaar zijn. Deze wijk heeft een Mobiscore van 9,9/10.
Regio: 
Antwerpen
Straat en nummer: 
Prins Leopoldstraat 60
Postcode: 
2140
Stad: 
Borgrhout
contact: 
Bent u geïnteresseerd? Wil u graag in deze gezellige Cohousing wonen? Neem contact op via het e-mail formulier hieronder. Dan spreken we af voor een plaatsbezoek.