Gemeenschappelijke gelijkvloers, 2 x twee aanpalende kamers op verdiepingen

Foto's van het pand / de bouwlocatie: 
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
1 080
Beschrijving van de prijs: 
*Beschrijving* Behalve voorgevel, volledig gerenoveerde woning (2011), met fietsenstalling voor vier fietsen, gecombineerde living/eetkamer, volledig uitgeruste open keuken, gecombineerde toilet/doucheruimte, op de twee verdiepingen telkens twee aanpalende kamers elks voorzien van warm en koud water, overal dubbele beglazing en dakisolatie, centrale verwarming met condensatieketel, en brandmelder(s) in elke ruimte (behalve keuken en toilet/doucheruimte). Intern volledig gemoderniseerd en aangepast (2018) voor één gezin of voor co-housing door twee gezinnen. *Ligging* Zeer aangename woning gelegen nabij de nieuwe buurt Rabot in opkomende levendige wijk. Bakkers, eetgelegenheden, winkels, supermarkten, en openbaar vervoer om de hoek of op wandelafstand. Buurt tevens ook gemakkelijk bereikbaar met de wagen en voorzien van uitzonderlijk veel vernieuwde parkeerplaatsen rondom kanaal. *Condities* Huurprijs is niet voor uitoefening van zelfstandig beroep. In de woning mag niet gerookt worden. Huisdieren en onderverhuring niet toegestaan. Kosten nutsvoorzieningen water, gas, elektriciteit, telefoon, Internet, en kabeltelevisie niet inbegrepen in de huurprijs. Domicilie verplicht voor elke inwoner. Vrij parkeren mits bewonerskaart.
Regio: 
Oost Vlaanderen
Stad: 
Gent
beschrijving: 
*Beschrijving* Behalve voorgevel, volledig gerenoveerde woning (2011) met fietsenstalling voor vier fietsen, gecombineerde living/eetkamer, volledig uitgeruste open keuken, gecombineerde toilet/doucheruimte, op de twee verdiepingen telkens twee aanpalende kamers elks voorzien van warm en koud water, overal dubbele beglazing en dakisolatie, centrale verwarming met condensatieketel, en brandmelder(s) in elke ruimte (behalve keuken en toilet/doucheruimte). Intern volledig gemoderniseerd en aangepast (2018) voor één gezin of voor co-housing door twee gezinnen. *Ligging* Zeer aangename woning gelegen nabij de nieuwe buurt Rabot in opkomende levendige wijk. Bakkers, eetgelegenheden, winkels, supermarkten, en openbaar vervoer om de hoek of op wandelafstand. Buurt tevens ook gemakkelijk bereikbaar met de wagen en voorzien van uitzonderlijk veel vernieuwde parkeerplaatsen rondom kanaal. *Condities* Huurprijs is niet voor uitoefening van zelfstandig beroep. In de woning mag niet gerookt worden. Huisdieren en onderverhuring niet toegestaan. Kosten nutsvoorzieningen water, gas, elektriciteit, telefoon, Internet, en kabeltelevisie niet inbegrepen in de huurprijs. Domicilie verplicht voor elke inwoner. Vrij parkeren mits bewonerskaart.
contact: 
Graag bij uw verzoek om meer informatie of uw verzoek om bezoek, een korte beschrijving toevoegen van uw persoonlijke situatie, uw onderlinge afspraken ingeval van samenwonen, alsook een indicatie van uw werkgelegenheid en loon, te sturen naar rietstraat2.gent@gmail.com.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of je een menselijke bezoeker bent en om spam te voorkomen.