Gentse happy single mama van 2 kids (7 en 4) zoekt toffe medebewoner(s)

Naam van de woongemeenschap: 
groene oase aan het Citadelpark-Overpoort
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
600
Beschrijving van de prijs: 
Onze huidige roomie betaalt alles inclusief kosten alles 600 euro. Nu willen we 650 euro vragen gezien de spliksplinternieuwe keuken. Als jullie met 2 zijn en jullie willen meer plaats, kan de extra kamer er ook bijgenomen worden, dan wordt de prijs voor 2, 800 euro alles inclusief, ook gebruik tuin en kantoren.
Vrij vanaf: 
donderdag, 1 juli, 2021
beschrijving: 
Enthousiast gezin ( bestaande uit mama & 2 kiddo’s van 7 en 4) is op zoek naar 1 ( of 2 personen) om hun huis bij het Citadelpark, met leuke biodiverse stadstuin, vanaf 1 augustus (iets vroeger bespreekbaar ) mee te delen PRIJS Onze huidige roomie betaalt alles inclusief kosten alles 600 euro. Nu willen we 650 euro vragen gezien de spliksplinternieuwe keuken. Als jullie met 2 zijn en jullie willen meer plaats, kan de extra kamer er ook bijgenomen worden, dan wordt de prijs voor 2, 800 euro alles inclusief, ook gebruik tuin en kantoren. AANBOD het betreft de oorspronkelijk voor onszelf ingerichte zolder ruimte van een ruime stadswoning aan het Citadelpark. Gemeubelde mezzanine bestaat uit op maat gemaakte en design inbouwkast, livingruimte, brand new eigen keuken met ingebouwde vaatwas, 4 kookplaten en 2 spoelbakken, bureau, trap, slaapruimte voor dubbel bed, inbouwkast en eigen privé-douche Er is een optie om er nog een extra kamer bij te nemen die groot, ruim en lichtrijk is en ook gemeubeld (25m2). SHARING Gedeelde ruimtes : de keuken & onze prachtige tuin met mussen, vlinders, bosaardbeitjes en de optie om onze kantoorruimtes ook te gebruiken GEDEELD LEVEN We willen samenwonen én mits goede afspraken JULLIE Een klik is voor ons super belangrijk. Vriendschappen kan je niet forceren En ze zijn wel kei fijn als je samen in een huis woont. De vriendschap met onze huidige roomie heeft de lockdown heel wat aangenamer gemaakt. Dat smaakt dus naar meer.
Regio: 
Oost Vlaanderen
Straat en nummer: 
Normaalschoolstraat
Postcode: 
9000
Stad: 
Gent
contact: 
jypkes@gmail.com Stel je jezelf even voor en waarom je ordelijk, slim, leuk en grappig bent en we het samen met de kids fijn zullen hebben onder 1 dak :-) . Grapje hé. jypkes@gmail.com Please introduce yourself and why you are orderly, smart, fun and funny and we will have a great time together with the kids under 1 roof :-)