Gezellig herenhuis zoekt 3 nieuwe bewoners

Naam van de woongemeenschap: 
Tiense 69
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
345
Beschrijving van de prijs: 
De prijzen verschillen per kamer en kosten per maand tussen 345 en 375 euro, afhankelijk van de grootte van de kamer (grootste kamer +- 30 m2). In deze prijs zit alles inbegrepen, zowel de huur voor je slaapkamer als de gemeenschappelijke kosten (TV, internet, telefonie, gas, elektriciteit, water, WC-papier, kuikenrol, kruiden, …).
Vrij vanaf: 
zaterdag, 1 juli, 2017
beschrijving: 
Beschrijving ligging: Ons huis ligt net buiten de ring (Tiensesteenweg, Kessel-Lo), op 10 minuten wandelen van het station en op 20 minuten wandelen ben je op de grote markt. Op wandelafstand vind je ook de Colruyt, enkele bakkers, nachtwinkels, frituren, banken, etc. Gemeenschappelijke ruimtes: We maken allen gebruik van een knusse living en een keuken die uitgeeft op de gemeenschappelijke tuin. 5 van de 6 bewoners maken samen gebruik van een badkamer en twee wc’s. Hiervoor werd tot nu toe steeds een regeling uitgewerkt zodat iedereen zijn tijd heeft in de badkamer. Verder hebben we nog een kelder waar iedereen heel wat opslagplaats ter beschikking heeft. Prive ruimtes: De beschikbare kamers liggen op de eerste en tweede verdieping. Ze variëren allen in grootte (+- 20 m2 - +-30 m2). Beschrijving van het samenhuizen: Af en toe wordt er samen gekookt (geen verplichtingen) en soms organiseren we wel eens een spelletjesavond. In het huis wordt niet gerookt en ook huisdieren zijn niet toegelaten. Huidige samenstelling: Momenteel hebben we 6 bewoners, maar hiervan zullen 4 personen vertrekken. Voor deze vier personen zoeken we nieuwe bewoners. Gezochte persoon: We zijn op zoek naar iemand die reeds werkt en zich kan domiciliëren op dit adres. We staan immers allemaal op het contract met de eigenares van het huis. Tevens zijn we op zoek naar een nieuwe 'hoofdhuurder' (dwz de persoon die de administratieve taken zoals het betalingen van rekeningen, het afsluiten van het contract mbt het water, gas, elektriciteit, verzekering op zich kan nemen). De taken in het huishouden worden iedere maand afgewisseld. Deze en andere 'huisregels' worden samen bepaald door de huisbewoners.
Regio: 
Vlaams Brabant
Straat en nummer: 
Tiensesteenweg 69
Postcode: 
3010
Stad: 
Leuven
contact: 
Stuur ons gerust een mailtje (tiense69@hotmail.com) zodat wij je kunnen uitnodigen om ons huis eens een bezoekje te brengen.