gezellig huis zoekt nieuwe huisgenoot vanaf 1 juli

Naam van de woongemeenschap: 
VBCGB
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
370
Vrij vanaf: 
maandag, 1 juli, 2019
beschrijving: 
Voor ons gezellig huis in de Leeuwstraat in Gent zijn wij op zoek naar een nieuwe huisgenoot. Er komt een kamer vrij vanaf 1 juli 2019, te huren voor minimum 1 jaar. De huurprijs voor de kamer bedraagt 370 euro incl. kosten (EGW, internet, tv, etc.). 
Dankzij de goede ligging van het huis sta je in geen tijd in het centrum, aan het station en op de autosnelweg. Domicilie is mogelijk maar niet verplicht. We eten één avond per week samen, waarbij er om de beurt iemand kookt, en hebben een beurtrol voor het kuisen van het huis.
 - wie zijn wij? - Laat ons onszelf even voorstellen: Wij zijn Simon, Laura, Jelle, Aga, Manon en Ela en wonen samen in een oud herenhuis in centrum Gent. We hebben elk uiteenlopende interesses en verschillende jobs, maar een gelijke visie op vlak van samenwonen. - wie zoeken we? - We zijn op zoek naar een nieuwe huurder tussen 25 en 35 jaar oud die werkt (geen studenten). Liefst iemand spontaan, grappig, sociaal, creatief, met de nodige maturiteit en verantwoordelijkheid. - praktisch - Voel je je aangesproken door ons zoekertje? Stuur dan een mailtje met wat info over jezelf, wat je interesses zijn en waarom je graag wil samenwonen naar leeuwstraat52@gmail.com. Hopelijk tot binnenkort! :-)
Regio: 
Oost Vlaanderen
Straat en nummer: 
Leeuwstraat 52
Postcode: 
9000
Stad: 
Gent
contact: 
leeuwstraat52@gmail.com