Gezinswoning en appartement te koop in unieke vierkkantshoeve

Naam van de woongemeenschap: 
De Herkkant
huur of koop: 
Koop
bedrag: 
375 000
Beschrijving van de prijs: 
Het appartement heeft een kostprijs van 150.000 €, de gezinswoning een prijs van 375.000 euro exclusief renovatie, inclusief de gemeenschappelijke delen (schuur, tuinen, binnenkoer, fietsparking,...).
Vrij vanaf: 
dinsdag, 27 april, 2021
beschrijving: 
De locatie van dit co-housing project is de unieke Herkkanthoeve, gelegen te Schulen, Herk-de-Stad. Er zijn 5 woningen: een gastenverblijf, een appartement en 3 gezinswoningen. Momenteel is er nog één gezinswoning (186m2) en een appartement (86m2) te koop. Niet alleen herbergt deze prachtige hoeve een rijke geschiedenis sinds 1780, ze ligt volledig in het groen tussen het prachtige Haspengouw en de mooie Demervallei. Vandaag biedt ze een opportuniteit voor een mooi groepsrenovatieproject. Een project waar elk gezin haar eigen plek en privacy heeft maar waar je vooral ook samen genieten kan genieten van alle troeven die deze bijzondere locatie te bieden heeft.
Regio: 
Limburg
Straat en nummer: 
Gasterbosstraat 3
Postcode: 
3540
Stad: 
3540 - Herk-de-Stad
website: 
https://forms.gle/5MKyANNmdecpyGix6
contact: 
https://forms.gle/5MKyANNmdecpyGix6 Graag inschrijven verplicht via inschrijvingsformulier, of stuur een e-mail naar kaat.clerix@gmail.com, dan sturen we je het inschrijvngsformulier door.