Gezocht: huisgenote!

huur of koop: 
Huur
bedrag: 
402
Beschrijving van de prijs: 
De huurprijs bedraagt € 345. Daarnaast komen er nog kosten bij voor EGW, internet en Netflix (optioneel). Dit gaat over een bedrag van: € 56.92 Totaal kosten: € 401.92 Daarbij vraag ik eenmalig de helft van de huurwaarborg (€ 650). Ik zou een onderling contract opstellen voor een termijn van minimum 1 jaar (soort proefperiode).
Vrij vanaf: 
maandag, 8 juni, 2020
beschrijving: 
Ik ben opzoek naar een huisgenote voor begin juni! Ik woon binnenkort terug alleen met mijn twee katten in een gezellig rijhuisje. OVER HET HUIS: Het huis ligt vlakbij het Rabotpark, de Aldi (tegenover het huis) en een tramhalte. Het is ongeveer 10 minuten wandelen naar het Gravensteen. Het huis bestaat uit een gemeenschappelijke eetkamer met keuken (microgolf/oven/koelkast/diepvries), woonkamer, badkamer (douche/wasmachine/droogkast), koer en twee slaapkamers. OVER MEZELF: Ik ben 25 jaar en werk bij de dienst Maatgericht Activeringscentrum van het OCMW van Gent. Hier geef ik groepswerk aan anderstaligen. In mijn vrije tijd hou ik mij graag creatief bezig (tekenen en schilderen), sport ik (yoga, lopen en zwemmen), ga ik uit met vrienden, kan ik genieten van een goede film of serie en vertoef ik graag in de natuur. OVER POTENTIËLE CO-HOUSER: Ik ben opzoek naar iemand die ook werkt, graag eens samen vegetarisch kookt, een echte dierenvriend is, aandacht heeft voor orde en netheid en ecologisch ingesteld is. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we af en toe eens samen iets kunnen doen, maar ik kan ook enorm genieten van een beetje tijd voor mezelf. OVER DE KAMER: De kamer is niet bemeubeld (op de foto’s nog bemeubeld), de gemeenschappelijke delen zijn bemeubeld en er is weinig plaats voor extra meubelen.
Regio: 
Oost Vlaanderen
Straat en nummer: 
Ijzendijkestraat 17
Postcode: 
9000
Stad: 
Gent
contact: 
Indien je geïnteresseerd bent of je nog vragen hebt stuur dan gerust een mailtje naar wauters-emmely@hotmail.com Hopelijk tot snel!