Hondenliefhebber gezocht voor huis met grote tuin

huur of koop: 
Huur
bedrag: 
420
Beschrijving van de prijs: 
huur + alle vaste kosten inbegrepen (tv, internet, water, elektriciteit). De extra kosten voor vuilzakken, poetsgerief, wc-papier,... worden gedeeld door de 3 huurders.
Vrij vanaf: 
zaterdag, 5 augustus, 2017
beschrijving: 
LIGGING: rustig gelegen, bovenop de keizersberg in een leuke buurt. Vlak aan het centrum van Leuven, een park en de oprit E314. HUIS: het huis bestaat uit een ruime living met veel lichtinval, een goed uitgeruste keuken, een schuifraam leidt naar een koer en aansluitend een grote tuin. Op de 1e verdieping bevinden zich een badkamer met bad/douche en 2 lavabo's en 3 slaapkamers. De kamer die vrijkomt is ongeveer 16m2 en ligt aan de straatkant, er zijn rolluiken op de kamer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat met parkeerschijf of in/voor de garage voor een kleine auto. BEWONERS: je zal samenwonen met Sara (30) en Jeroen (29). Sara woont hier ondertussen al 4 jaar, Jeroen sinds februari. We zijn beide werkend (Sara heeft een eigen zaak en Jeroen werkt in de IT). Wij worden ook nog vergezeld door Otto, een mooie witte herder van 6 jaar. JIJ: wij zijn op zoek naar een werkende hondenvriend tussen de 25 en 35 jaar. Verder ben je liefst gewoon wat sociaal en proper :) SAMENWONEN: Eens gezellig samen een filmpje kijken of een pintje drinken kan maar alles gebeurt spontaan..niks moet, alles kan :) Poetsen moet ook af en toe gebeuren en hiervoor werken we met een beurtrol. De kamer is beschikbaar vanaf augustus.
Regio: 
Vlaams Brabant
Straat en nummer: 
Mechelsesteenweg 50
Postcode: 
3000
Stad: 
Leuven
contact: 
Interesse? Stuur dan gauw een mailtje met een korte beschrijving van jezelf en we nemen snel contact met je op! Tot snel!