Huis met tuin in centrum van Leuven

Naam van de woongemeenschap: 
Villa Volta
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
450
Beschrijving van de prijs: 
excl. gas/water/electriciteit: het maandelijks voorschot voor deze kosten is €60, de echte afrekening is op basis van verbruik. De waarborg is 2m huur.
Vrij vanaf: 
zondag, 1 januari, 2017
beschrijving: 
In mijn gezellig huis in het centrum van Leuven (Tervuursestraat) is nog plaats voor een aangename huisgenoot. Het huis heeft een met de buren gedeelde tuin en kelder, er is geen garage of parkeerplaats voorzien. De 2de verdieping bestaat uit twee propere en goed geïsoleerde, maar ongemeubelde, kamers. Dit deel is te huur. Eén kamer ligt aan de straatkant en een iets grotere kamer ligt aan de tuinkant en heeft een slaapzolder. De 2 kamers op de 1ste verdieping zijn in gebruik door mezelf. We delen het gelijkvloers. Hier is een badkamer met bad/douche, een apart toilet, de leefruimte en keuken. Vanaf midden januari is er een afwasmachine en wasmachine, in tussentijd is er een wasserette iets verder in de straat. Domiciliëring is verplicht. Enkel werkende mensen graag, geen studenten (phd student kan wel). Binnenshuis roken is niet toegestaan. Ikzelf ben Kaat, 30 jaar en werk fulltime voor de KU Leuven. Ik ben altijd te vinden voor een gezelschapsspelletje of om samen te koken. Niets is echter verplicht. Er is geen kuisvrouw, je dient dus een steentje bij te dragen in het huishouden. Er zal soms een middelgrote hond aanwezig zijn. Interesse? Neem contact op en stel jezelf voor. Je mag ook meteen een datum en uur voorstellen om te komen kijken (na 18 uur of in het weekend).
Regio: 
Vlaams Brabant
Straat en nummer: 
Tervuursestraat 76
Postcode: 
3000
Stad: 
Leuven
contact: 
Interesse? Neem contact op en stel jezelf voor. Je mag ook meteen een datum en uur voorstellen om te komen kijken (na 18 uur of in het weekend).