Huisgenoot gezocht Regio Rooigem/Coupure

huur of koop: 
Huur
bedrag: 
400
Beschrijving van de prijs: 
De totale huur van het huis bedraagt €995. Per persoon komt dit neer op ~€332 de persoon (met internet/water/gas/elektriciteit ongeveer €400) + twee maanden dit bedrag als waarborg. Als je hier komt wonen wordt je mee opgenomen in het huurcontract ter vervanging van onze vertrekkende huisgenoot.
Vrij vanaf: 
zondag, 15 december, 2019
beschrijving: 
Hoi! Onze derde huisgenoot vertrekt en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe medebewoner in ons leuke huis regio Rooigem/Coupure. Deze woning heeft 3 slaapkamers, een grote badkamer, een ruime keuken met vaatwas die doorloopt in een gezellige living, apart toilet op de eerste verdieping, een waskot/bergruimte voorin en een mooie tuin met terras. Wie zijn wij? Michael(25) is afgestudeerd in beeldende kunsten en volgt momenteel nog een cursus 3D design bij. Hij heeft grote interesse in nieuwe media, cultuur, filosofie en games. Catharina (26) studeerde gender & diversiteit en werkt part-time. Ze houdt van planten, woorden en lekker (vegan) eten. Kandinsky (de kat) houdt van slapen, eten, buiten spelen en fars doen (maar we zien haar toch graag). Wie zoeken we? Een open-minded en progressief persoon die onze huisgenoot wil zijn voor op lange termijn. We zijn een LGBT+ huis en we zijn beiden vegetarisch, dus graag hadden we iemand die wat affiliatie heeft met onze leefwereld. Catharina houdt graag van geregeld wel eens wat tijd samen te spenderen (samen tv kijken, koken als het lukt, etc). Michael houdt ook wel van een babbeltje, maar is doorgaans wat meer op zichzelf. Geen studenten. Domicilie is verplicht.
Regio: 
Oost Vlaanderen
Straat en nummer: 
Pijlstraat 8
Postcode: 
9000
Stad: 
Gent
contact: 
Als je interesse hebt mag je altijd eens een mailtje sturen naar michael_valdez@tutanota.com of verbruggecatharina@gmail.com Hopelijk tot snel!