Huisgenoot gezocht voor leuk huis met tuin

Naam van de woongemeenschap: 
Korbeek-Lo
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
460
Beschrijving van de prijs: 
€460 = Huurprijs + kosten: brandverzekering, water, internet en tv, gas en elektriciteit, ecowerf (afhalophaling), en bepaalde gemeenschappelijke aankopen zoals kuisproducten, wc-papier, kruiden, olijfolie etc. (dit kan uiteraard aangepast worden). Er moet een waarborg van €700 betaald worden. De donkere kasten op de foto's (type malm van ikea) kunnen indien gewenst overgekocht worden.
Vrij vanaf: 
vrijdag, 1 januari, 2021
beschrijving: 
Hallo! Wij, An (31) en Annelies (27), zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot voor onze gezellige woning. We wonen in een mooi en ruim huis in de buurt van de Tiensesteenweg in Korbeek-lo: dat is op wandelafstand van een bakker, bushaltes, frituur, pizzeria, dokter etc., dichtbij de oprit Haasrode van de E40 en op ongeveer 5km van Leuven centrum. Het huis heeft een ruime living, eetkamer en keuken, gezellige veranda, 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2 wc's, een kelder, een zolder en een superleuk tuintje. Er is altijd parkeerplaats voor de deur en je kan ook gebruik maken van een ondergrondse parkeergarage vlakbij. Wie zijn je huisgenoten? Werkende mensen die al eens graag iets drinken in de tuin of samen tv kijken. Verder hebben we elk onze eigen werkuren, bezigheden en interesses, dus wordt er niet standaard samen gekookt ofzo. Domicilie is verplicht en we zoeken iemand die werkt, in onze eigen leeftijdscategorie, en voor een lange periode (minimum 1 jaar). De kamer is ongeveer 16m2 groot en komt vrij vanaf 1 januari maar dat is bespreekbaar. Je kan altijd een mailtje sturen voor eventuele verdere vragen, of om een moment om langs te komen af te spreken. Hopelijk tot snel!
Regio: 
Vlaams Brabant
Straat en nummer: 
Koning Albertlaan 9
Postcode: 
3360
Stad: 
Korbeek-lo
contact: 
Je kan ons ENKEL contacteren via mail: anneliesdupon@hotmail.com, dan zoeken we een datum voor rondleiding/kennismaking!