Huisgenote gezocht te Mechelen

huur of koop: 
Huur
bedrag: 
375
Beschrijving van de prijs: 
Maandelijkse huurprijs is in totaal €750. Elk betalen we 50/50, dus is het €375/maand. Gas & elektriciteit is €10/persoon/maand. Water is +/- €45/persoon om de 3maand.
Vrij vanaf: 
dinsdag, 1 september, 2020
beschrijving: 
Op de benedenverdieping bevindt zich een kleine inkomhal met toilet, de keuken (oven/microgolf, fornuis, frigo/diepvries), de woon- en eetkamer en een terras. Op de eerste verdieping bevindt zich de badkamer (elk eigen lavabo, toilet en bad/douche) en jouw kamer. Op de zolder- verdieping is mijn kamer. Verder is er ook nog een kleine kelder voor stockage.
Regio: 
Antwerpen
Straat en nummer: 
Veluwestraat
Postcode: 
2800
Stad: 
Mechelen
contact: 
Hey, Ik ben Karen en woon in de Veluwestraat 75 in Mechelen. Julie, mijn huidige huisgenoot, gaat samen- wonen en daarom ben ik dus op zoek naar een nieuwe huisgenoot. Je moet je domiciliëren, dus als student (kot) kan je hier niet terecht. Gezocht: Algemeen ben ik zoek naar iemand die goedgeluimd door het leven gaat, netjes is, graag een babbeltje slaat maar ook de ander zijn privacy respecteert. Ik kom na het werk graag thuis in de rust zonder verder sociale verplichtingen. Zo is samen koken zeker eens leuk, maar absoluut geen must. Samenwonen is ook rekening houden met elkaar, dus graag ook iemand die flexibel en attent kan zijn voor de ander. Verder ben ik niet op zoek naar een mannelijke huisgenoot, een roker of een huisdier. Interesse? Stel jezelf kort voor via mail (vermeir_karen@hotmail.com) en dan pinnen we samen een kennismakingsmoment vast dat zal doorgaan in het huis. Zo leren we elkaar kennen en kan je zien of het huis/kamer iets voor jou is.