Huisgenoten gezocht in Mechelen Zuid

huur of koop: 
Huur
bedrag: 
380
Beschrijving van de prijs: 
De grootte van de kamer is overeen te komen in het kader van behoefte en budget. Reken rond 400€, alle kosten inbegrepen. Inbegrepen voorzieningen: Gas, elektriciteit, water, internet, wasmachine, afwasmachine, TV, Netflix, playstation, fietsring aan de voorgevel.
Vrij vanaf: 
maandag, 5 juni, 2017
beschrijving: 
Gezocht: een huisgenoot (m/v) om met mezelf en jonge kater Otis samen te huizen in een goed onderhouden rijwoning in Mechelen Zuid. Gelegen in een rustige straat met een goede sociale mix en leuke buren. Gemeenschappelijke ruimtes: - Recente en volledig uitgeruste keuken met eetplaats - Ruime badkamer met ligbad, wc en douche - Gezellige living - Tuin met terras - Volledige kelderverdieping met veel bergruimte - WC op gelijkvloers Privéruimte: 2 kamers beschikbaar: 4*3,4m en 4*2,65m. Ligging: Mechelen Zuid, Veldenstraat. Op wandel- en fietsafstand van het centrum en station. Oprit E19 niet veraf. Vrijbroekspark is vlakbij en supermarkt Spar is om de hoek. Gratis parkeren kan altijd in de straat zelf of één van de aangrenzende straten. Zelf ben ik 31 jaar, heb een vaste job met daguren als leidinggevende in de logistiek. Ik hou van muziek, film, dansen, reizen, lekker eten, gezelligheid, een goed gesprek. Ik zoek iemand die sociaal, open-minded, eerlijk en verantwoordelijk is en afspraken nakomt.
Regio: 
Antwerpen
Straat en nummer: 
Veldenstraat
Postcode: 
2800
Stad: 
Mechelen
contact: 
Voel jij je aangesproken of wil je meer info? Aarzel dan niet me te contacteren op 0471348537 of stijn.de.boeck@skynet.be. Tot binnenkort!