Medebewoner

Appartement zoekt nieuwe huurder met toffe bovenburen!

Geplaatst op  

02/06/2024

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
DIEST
Bedrag
€695

Beschrijving

Gelieve opnieuw contact op te nemen via de chat! Door een technisch probleem hebben wij geen enkele aanvraag ontvangen die verstuurd is voor 10 juni 
 

Goedemiddag, blij dat onze advertentie je interesse wekt!

Wij zijn een koppel (30 en 29jaar oud) en wonen samen met onze hond Obi in een rijhuis in Diest op de ring. In het huis zijn twee appartementen waarvan wij het bovenste bewonen en het onderste (op verdiep 1) nu terug te huur komt!

Dit is een volledig appartement met eigen ruime leefruimte, aparte keuken, vernieuwde badkamer en een leuke slaapkamer met groot schuifraam en een zonnig en rustig terras. Je hebt dus je eigen adres en busnummer voor domicilie met aparte tellers voor gas en elektriciteit. (water inbegrepen)

Op de benedenverdieping is er plaats om je fiets te zetten, een gemeenschappelijke wasruimte met wasmachine en droogkast en achteraan een heel mini maar gezellig stadstuintje met terrasje en natuurlijk priklicht!

Het appartement is volledig conform, het dak is vernieuwd in 2019 en de ramen in 2021. Appartement beschikbaar vanaf 1 september.

Even zin in rust? Doe gerust de deur van je appartement dicht.

Nood aan sociaal contact? Onze deur staat open.

Nood aan een knuffel sessie met een lieve pluisbal? Laat de deur open en onze hond Obi komt wel even gedag zeggen (als je dat wil natuurlijk, vooraf af te spreken.) Heb je zelf huisdieren? Dit is natuurlijk wel even te bespreken met de baas des huizes aka Obi :)

Wij zijn al 13jaar samen en kennen elkaar door en door, we hebben een sociaal actief leven en genieten graag van een uitje naar een leuke cafe liefst in combinatie met een wandeling met Obi, een gezellig festivalletje of een leuke en verre camper trip. 

Ben jij de onderbuur die we zoeken? 

contact

jonesvos@gmail.com