Bewoner zoekt woongemeenschap

Cohousing Halle met tuin

Geplaatst op  

10/01/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Halle
Bedrag
€575

Beschrijving

Hey hey co-housers,

Ik heb net deze rijwoning in Halle volledig gerenoveerd en verblijf hier part-time. Ben jij een vlotte spontane persoon die hier graag zijn leuke thuis wil van maken, kom dan zeker en vast eens kijken. Er is nog ruimte voor 2 personen (geen koppels graag).

Ikzelf ben een vijftiger, jong van geest 😊, sportief, wandel en jog graag, hou van terrasjes doen, wandeltrips …  Indien je graag een partijtje ‘kicker’ of ‘tafelvoetbal’ speelt, dan daag ik je graag uit voor een spelletje in de living 😊 Kortom, een goede ‘match’ en goede sfeer tussen de drie bewoners , daar wil ik graag op toezien en ik hoop dat jullie daar jullie steentje aan willen bijdragen.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat de rust in het huis behouden blijft en dat elkaars privacy en deze van de buren gerespecteerd wordt. Als je daarbovenop ook nog proper bent en de huishoudelijke taken wil verdelen, dan ben jij de ideale kandidaat! Afbeelding verwijderd.

De rijwoning is van binnen volledig vernieuwd en biedt veel ruimte alsook faciliteiten om rustig van thuis uit te werken. Ze ligt vlakbij het station van Halle alsook van het stadscentrum. Vanuit de keuken en 1e verdieping heb je zicht op het kanaal Brussel – Charleroi.

Op het gelijkvloers vind je een open keuken met alles inbegrepen (frigo, diepvries, kookplaten, oven, afwasmachine). De living geeft uit op de tuin die komend jaar verder zal worden ingericht – alle inspiratie is welkom hieromtrent 😊

Op de eerste verdieping bevindt zich een slaapkamer met lavabo, douche en privé toilet. Op de 2e (zolder-)verdieping is de 2e slaapkamer met eveneens douche, lavabo en privé toilet.

Ikzelf slaap in losstaande hobbyruimte achterin de tuin en ben zoals vermeld deeltijds aanwezig.  

Kamer 1:

- 625 Euro incl kosten GEW en internet

- zicht op kanaal en tuin

- 28 m² incl lavabo, douche en toilet, onbemeubeld

Kamer 2:

- 575 Euro incl kosten GEW en internet

- zolderverdieping met grote velux (= veel lichtinval)  en hoog nokplafond

- 20 m² incl lavabo, douche en toilet, onbemeubeld

Hierbij nog enkele foto’s. Laat gerust iets weten als je interesse hebt of als er nog vragen zouden zijn. De bezoekmomenten kunnen onmiddellijk plaatsvinden. Graag tot snel!

contact

wim.pappaert@gmail.com
https://www.immoweb.be/nl/zoekertje/huis/te-huur/halle/1500/9684402?searchId=61…