Medebewoner

Huisgenoot gezocht voor villa in Heverlee

Geplaatst op  

10/07/2024

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Heverlee
Bedrag
€591

Beschrijving

Hallo iedereen! 

Wij zijn op zoek naar een leuke huisgenoot/huisgenote die vanaf 1 september zijn/haar intrek in onze groene villa wilt nemen. 

Wie zijn we? 

Amély (34) werkt als administratief medewerker in Gasthuisberg en gaat graag in haar vrije tijd naar concerten en festivals. Ton (40) werkt als IT'er op een school en is momenteel bezig met zijn opleiding voor preventie adviseur en grote sportfanaat. Lieven (36) werkt als laborant in een mouterij en speelt graag online boardgames en spreekt graag af met vrienden. We houden ervan om samen een wijntje of pintje te drinken tijdens een karaoke sessie of om eens BBQ te doen. Maar we vinden het ook belangrijk om elkaar "me-time" te gunnen. 

"Groene Villa"? 

Het huis ligt op de Waversebaan, dichtbij de universitaire campus, IMEC, een bushalte en is op 5 min fietsen van Heverlee station en 10 min van Leuven centrum. Maar onze echte troef is onze gigantische groene achtertuin - Heverleebos - en ons terras. De ruime keuken, woonkamer en living worden gedeeld, net zoals twee toiletten en een badkamer. De keuken is uigerust met koelkast, diepvries, oven (en als extra: airfryer!) en vaatwasmachine dus al het nodige comfort is aanwezig. Bonus: onze wasserette is in de kelder! Alsook hebben we een grote oprit en garage om alle soorten vervoersmiddelen op/in kwijt te kunnen! 

Wat bieden we aan? Een kamer (met grote kleerkast) voor de prijs van €591 per maand. Wat zit er in dit bedrag? De huurprijs voor de kamer (€491) en vaste kosten (€100) voor water, elektriciteit, gas en de poetsvrouw (jeuj!). Deze huurprijs kan nog licht geïndexeerd worden. Domicilie is verplicht. 

"Leuke huisgenoten?" 

We zijn op zoek naar iemand die het graag netjes houdt en verder vinden we het belangrijk om een goede communicatie te hebben en goede afspraken te maken. De tijd van wilde feestjes is, helaas, gepasseerd. Iemand die er een gezellige en leuke tijd van wilt maken!

Bij interesse of vragen, mag je mail naar waversebaan273@hotmail.com. Het zou leuk zijn, mocht je in dit mailtje al iets over jezelf vertellen! 

Hopelijk tot snel! 

Groetjes,

Lieven, Ton & Amély

contact

waversebaan273@hotmail.com