Bewoner zoekt woongemeenschap

Op zoek naar een woongemeenschap / Groep in oprichting

Geplaatst op  

27/04/2022

Huur of koop:
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Antwerpen
Bedrag
€400 - 500

Beschrijving

Op zoek naar een woongemeenschap / Groep in oprichting

in provincie Antwerpen en Vlaams Brabant

 

Hallo,

Ik ben Arvid (51) op zoek naar een samenwoonst om mee in te stappen  als tijdelijke oplossing ( 1-2 j )of naar een groep mensen die op termijn een samenwoonst willen opstarten.


Bij voorkeur dicht bij de natuur.  Dit kan in de buurt van een stad zijn, maar evengoed verder weg.  Zolang er goed openbaar vervoer is in de buurt ( trein, sneldienst bus ).


Als tijdelijke oplossing zie ik een samenwoonst van 3 à 4 mensen.  Op langere termijn wens ik een groep mee vorm te geven van 8 à 9 personen.
Waarden waaraan ik belang hecht zijn : ecologisch bewustzijn, creativiteit om een plek mooier te maken, verbinding creëren dmv deelcirkels of inclusieve besluitvorming, evenwicht  tussen samenzijn en behoefte aan alleen-tijd, creatieve expressie, eigenheid, oplossingsgerichtheid en alles ook kunnen laten zijn als  de situatie er om vraagt, stilte, rust, verbinding met de natuur.


Ook nog belangrijk : Leven en samenleven is transformeren en verandering toestaan.  Bewustzijn rond conflict, Rust en stilte zijn belangrijk voor integratie, overgave en nieuwe inspiratie.

Ik ben enorm geinteresseerd en gepassioneerd door groepsdynamieken en het creëren van verbondenheid en inclusieve besluitvorming.  Ik heb hiervoor  de nodige kennis opgedaan via trainingen en workshops.  Ik wil deze kennis graag delen en toepassen in groepen van mensen die houden van bewustzijn in hun communicatie met anderen.

Als regio zie ik rond Antwerpen de Kempen of Voorkempen.  Of ten zuiden van Leuven naar de taalgrens toe.  Andere regio's zijn ook mogelijk als er zich een goede groep vormt.

 

Arvid Nuytten

contact