Infomoment Cohousing Land van Aa, Turnhout

zaterdag, 9 december, 2017 - 14:00

OPGELET: IN DE SAMENHUIZEN NIEUWSBRIEF STOND EEN FOUTIEVE DATUM VOOR ONZE INFOSESSIE. Er is geen infosessie op 9 november, wel op 18/11 en 9/12 !

Samen met vzw Samenhuizen, VormingPlus Kempen, Provincie Antwepen, Spacelab, DAM Architecten en een groep kandidaat-bewoners werkt de DE ARK aan een cohousing project in Schorvoort, een levendige buurt in de stadsrand van Turnhout. Naast de klassieke bouwgronden en koopwoningen, komt hier een gemengd cohousing project met een 25-tal (sociale) koop- en huurwoningen. Dit geeft een gevarieerde mix van woonvormen en bewoners. Het project zal uiterlijk in 2020 klaar zijn.

Momenteel bestaat onze groep uit een 10-tal gezinnen die meewerken. Graag willen we de groep uitbreiden. Dit najaar werken we samen met de architecten aan het definitief ontwerp, dus als je graag nog inspraak wilt hebben in hoe onze cohousing er uit komt te zien, dan is dit het ideale moment om mee in te stappen!

Op deze infosessie vertellen we wat cohousing precies is en hoe wij onze cohousing willen invullen. We schetsen het afgelegde traject en hoe we met de groep participeren aan de ontwikkeling.

Wanneer? zaterdag 18 november en 9 december welkom vanaf 13:30u, start stipt om 14u. Tot 15u, daarna bezoek aan de site mogelijk (op wandelafstand)

Waar?

Buurthuisje Schorvoort
In de buurt van Acacialaan 37
2300 Turnhout

Registratie op voorhand is niet verplicht, maar wel zo fijn voor ons. Hier zie je het evenement op onze facebook pagina