Infomoment Wonen in Het Abtshof, Borlo

zaterdag, 24 april, 2021 - 14:00

Het Abtshof is een coöperatieve woongemeenschap in een historische vierkantshoeve in de dorpskern van Borlo, Gingelom, Zuid-Limburg. 

We wonen er nu met 5, in 3 wooneenheden, en voorzien in de loop van 2021 vijf extra ecologisch-verbouwde compacte units aan de (uiterst rustige) straatkant van de hoeve. De verbouwingen fase 1 zijn opgestart. Achter de hoeve ligt 1,4ha landbouwgrond waarop we groenten en fruit kweken voor eigen gebruik (en voor de verkoop op kleine schaal). 

We zoeken enthousiaste medebewoners (vanaf dit jaar) en mensen die zin hebben om mee te werken in onze vzw Hof van Borlo. 

Op zaterdagnamiddag 24/04 ontvangen we jullie graag voor een rondleiding op de site, uitleg over de verbouwingen en de plannen voor 2021. 

Meld je via info@abtshof.be, zodat we weten hoeveel mensen we mogen verwachten en het goed kunnen organiseren (in deze rare tijden). 

Adres: Thewitstraat 17, 3891 Borlo.

! We zijn bereikbaar vanuit het station van Sint-Truiden en Landen met buslijn 42 die tussen de twee stations rijdt. Je stapt af aan bushalte 'Jeukseweg', de hoeve ligt vandaar om de hoek. 

Tot gauw !

Afbeelding: