Infosessie Abbeyfield in Malle

dinsdag, 26 september, 2017 - 19:00

Abbeyfield Vlaanderen plant verschillende info-avonden in Malle voor senioren en medioren die interesse tonen in actief zelfstandig samenwonen. Het kleinschalig nieuwbouwproject wordt gepland in de dorpskern (Kasteellaan). Naast privé huurappartementen, zijn er gemeenschappelijke ruimtes voorzien om verbondenheid met de andere senioren te creëren. De bewoners van deze woning geven samen vorm aan hun samenwonen en het beheer van de gemeenschappelijke delen. Abbeyfield verzorgt de oprichting van het huis, de voorbereidende activiteiten en de groepsbegeleiding van de kandidaat bewoners. Dit zal gespreid worden over 2 jaar. De gemeente Malle verleent zijn samenwerking voor dit project. 

Geïnteresseerd?

Graag een seintje geven aan:

Dominique Sels (dominique.sels@malle.be (link stuurt een e-mail)) of Karen Bruylandts (karen.bruylandts@malle.be (link stuurt een e-mail)).Tel: 03/312.49.61

Wil je meer vernemen over het project zelf en over Abbeyfield samenwonen? Contacteer Anne Dinet (anne.dinet@abbeyfield.be (link stuurt een e-mail)) (Tel. 03/230.65.81 ) of Suzy Huijghebaert   (Tel. 0485.32 65.70)

Wanneer? Dinsdag 26 september om 19u

Waar? 

Cafetaria - Dienstencentrum De Ring 
Blijkerijstraat 71
2390 Oostmalle

Afbeelding: 
Mailadres: 
info@abbeyfield.be