Infosessie cohousing Burcht

zaterdag, 16 maart, 2019 - 10:00

Altijd al rustig willen wonen op een steenworp van ’t Stad? Dan is cohousing Burcht iets voor jou. Op een bebost terrein van 10.000m2 komt een cohousingproject met een 25-tal woningen en appartementen van verschillende groottes. Uiteraard worden deze aangevuld met ruime gemeenschappelijke delen die door de groep zelf gekozen en uitgewerkt worden onder begeleiding van Cohousing Projects.
Burcht is een deelgemeente van Zwijndrecht en telt zo’n zevenduizend inwoners. Vanuit Burcht bereik je vlot de stad Antwerpen via de fietsterstunnel van Linkeroever. De afstand tussen de bouwgrond en de Meir is slechts 4 kilometer. Op wandelafstand bevindt zich een bushalte die je op 5 minuten naar Antwerpen-Linkeroever brengt. In de buurt is een kleuter- en lagere school, een bibliotheek, een cultureel centrum en allerhande winkelvoorzieningen.

De projectgrond is gelegen aan de Antwerpsesteenweg in Burcht naast het Neuzenbergbos. Op dit moment staat er een woning op die nog bewoond is. De rest omvat de tuin met heel wat waardevolle bomen die we zoveel mogelijk trachten te behouden.

Interesse? Kom dan zeker naar onze infosessie!

Locatie: De Klok, Dorpstraat 40 Burcht

Afbeelding: