Infosessie cohousing Lokeren

zondag, 8 december, 2019 - 10:30

Vlak bij het centrum van Lokeren vonden we een locatie voor het eerste cohousing project van de stad. De voormalige industriële site Hoedhaar werd omgeturnd in een nieuwe autoluwe en groene wijk. De Hoedhaarsite ligt 1,2 km van het centrum van Lokeren, 1,3 km van het station en vlak bij het sportcentrum, ziekenhuis en diverse scholen.

Deze nieuwe wijk krijgt stilaan vorm. Er is veel open ruimte met nieuwe woningen en appartementen. Het park is al helemaal aangelegd met een splinternieuwe speeltuin vlak naast de toekomstige cohousingsite. Het cohousingperceel biedt plaats aan een 20-tal woningen en appartementen van diverse groottes.

Het verhaal van Cohousing Hoedhaar in het centrum van Lokeren moeten we nog helemaal schrijven. Nu willen we mensen samenbrengen die op deze fantastische plek willen wonen en samen mee de cohousing vorm geven. Er is plaats voor wooneenheden van diverse types voor diverse gezinssamenstellingen. Er zal plaats zijn voor units met 1 tot 4 slaapkamers. We bouwen op een zo duurzaam mogelijke manier, maar we proberen het wel betaalbaar te houden.

Wil je graag mee aan de start van dit project staan? Kom dan luisteren op een infosessie. Inschrijven via het interesseformulier: https://www.cohousingprojects.com/interesseformulier/

Meer info: https://www.cohousingprojects.com/project/hoedhaar/

Afbeelding: 
Mailadres: 
eef@cohousingprojects.be