Infosessie Cohousing Papiermoleken

zondag, 29 augustus, 2021 - 17:30

 

Papiermoleken zoekt bewoners!

 

Op een prachtige site met veel groen op de rand van Leuven en Bierbeek zullen 8 units gebouwd worden voor mensen met liefde voor de natuur en goed buur-schap. Er is al heel veel werk gebeurd … de omgevingsvergunning is momenteel in aanvraag en we wachten op goed nieuws. Daarna wacht ons de bouwfase, die ook nog een zeer intense periode zal zijn.

 

We willen in dit kleine samen-huis project graag wonen met gezinnen, koppels en alleenstaanden van verschillende generaties. Daarom hebben we getracht een mix te maken van verschillende woonsten. Omdat het terrein zo tot de verbeelding spreekt en een prachtige speel plek is, zien we er zeker ook kinderen opgroeien.

 

Als medebewoners zoeken we enthousiaste mensen die graag nabije buren hebben, de zorg voor het natuurdomein mee willen opnemen en geïnteresseerd zijn in medemens en de wereld. Momenteel hebben we het idee dat de grootouder generatie al voldoende vertegenwoordigd is. Aangezien we een leeftijdsevenwicht in de groep willen verzekeren zoeken we dus vooral nog naar jongere samenhuizers.

 

Schrijf je in voor de infosessies op 29/08 en 3/09 via onze website.

Afbeelding: