Infosessie Oak Tree Projects - regio Antwerpen

donderdag, 9 januari, 2020 - 19:00

Ben je op zoek naar een plek waar je begeleid zelfstandig kan wonen? Wil je graag wonen in het groen, in een cohousing woonbuurt? En liefst in een kwalitatieve ecologische nieuwbouwwoning in de omgeving van Antwerpen? Dat kán, in onze Oak Tree huizen in Deurne, Burcht, Edegem en Mechelen. Ook staan er nog een aantal andere projecten op til in de regio.

Oak Tree Projects bouwt actief aan een betaalbare en inclusieve samenleving voor (jong)volwassenen met een ondersteuningsnood. Hiervoor bouwen wij samen met de bewoners, familieleden en sympathisanten Oak Tree huizen, telkens in cohousing projecten (één Oak Tree huis per cohousing), waar vijf personen begeleid zelfstandig kunnen wonen.

We geven tijdens deze infosessie uitgebreid uitleg over onze dienstverlening en de Oak Tree huizen in de regio Antwerpen en maken tijd om individuele vragen te beantwoorden.

Inschrijven
Stuur een mailtje naar info@oaktreeprojects.be met vermelding van de datum en de namen van alle deelnemers.

Praktische info 
De infosessie gaat door in de Helmstraat 109 bus 16, 2140 Borgerhout

Meer info
Meer info over ons vind je op onze website www.oaktreeprojects.be en op onze facebookpagina www.facebook.com/OakTreeProjects

Nieuwsbrief

Kan je niet aanwezig zijn, maar wil je wel op de hoogte blijven, abonneer je dan op onze nieuwsbrief via http://bit.ly/Oak_Tree_nieuws

Afbeelding: 
Mailadres: 
info@oaktreeprojects.be