Infosessie voor vrijwiligers - Cohousingproject CURANT

dinsdag, 30 mei, 2017 - 19:00

Samenhuizen met een jonge nieuwkomer, iets voor jou? Word buddy!

Ben je tussen 20 en 28 jaar oud? Woon en werk je in Antwerpen of heb je die intentie? Heb je een sterke maatschappelijke drive en wil je nog een stapje verder gaan in je maatschappelijk engagement?

Dan is CURANT misschien wel iets voor jou! Samenhuizen met een jonge nieuwkomer voor minstens 1 jaar schrikt je niet af, maar zie je als een mooie kans om iets te betekenen voor een leeftijdsgenoot in een moeilijke situatie. Je helpt OCMW Antwerpen op die manier om de integratie van jonge nieuwkomers te verbeteren, want dat is het doel van CURANT.

Wat jij ervoor terugkrijgt? Je woont in een kwaliteitsvolle woning voor 250 euro (exclusief nutsvoorzieningen: 85 euro per maand). Je komt meer te weten over een andere cultuur en taal en je kijkt met een nieuwe blik naar je eigen identiteit.

Je staat er niet alleen voor. Het projectteam van CURANT voorziet een intensieve coaching en samen met de andere duo’s maak je deel uit van een toffe community. Kortom: Er staat je een leerrijke, boeiende reis te wachten!

 Iets voor jou? Of ken je iemand die in aanmerking komt?

  •  Kom dan eens luisteren naar een infosessie van Vormingplus regio Antwerpen. Je krijgt er alle info over het project en kan er al je vragen stellen. Meestal verneem je ook uit eerste hand van een van de buddies hoe het is om met een jonge nieuwkomer samen te huizen.

              Vormingplus geeft een infosessie op dinsdag 30 mei om 19 uur.

              Locatie: Vormingplus regio Antwerpen, Klokstraat 12, 2600 Antwerpen.

  •  Kan je niet naar de infosessie komen en wil je nu al iets meer weten? Stuur dan een mailtje naar curant@vormingplusantwerpen.be. We nodigen je graag uit voor een verkennend gesprek!

 Info en vragen

 Contacteer Vormingplus regio Antwerpen (Lise van Vyve)

 curant@vormingplusantwerpen.be

 

Afbeelding: 
Mailadres: 
curant@vormingplusantwerpen.be