Inwonende vrijwilliger Stassart 2

Naam van de woongemeenschap: 
Stassart 2
Beschrijving van de prijs: 
We vragen een beperkte financiële bijdrage voor deelname in de kosten en gebruik van alle gemeenschappelijke voorzieningen.
Vrij vanaf: 
woensdag, 15 januari, 2020
beschrijving: 
Bij Team Wonen kunnen mensen terecht voor tijdelijke opvang, woonbegeleiding, wooncoaching en algemene ondersteuning. Begin 2020 willen we dit aanbod uitbreiden met een woonproject waar mensen, vanuit een dak- of thuisloze situatie, aan een duurzame woonoplossing werken. Het project, in de Mechelse binnenstad, biedt opvang voor 2 maanden aan maximum 6 personen in individuele gemeubelde studio’s. Deze bevinden zich in een ingerichte woning met gemeenschappelijke leefruimten. Om deze mensen te ondersteunen en om de verantwoordelijkheid voor de goede gang van zaken in het huis te bewaken, zoeken we een inwonende vrijwilliger. We zoeken een realistische optimist(e), iemand die mee wil bouwen aan een plek van betekenis waar mensen rust vinden, iemand die mee zorgt voor een actieve, warme, open en huishoudelijke wooncultuur, iemand die graag verbindt met buren, familie, vrienden, ervaringsdeskundigen, hulpverleners en officiële instanties, een toegankelijk aanspreekpunt voor bewoners en bezoekers.
Regio: 
Antwerpen
Straat en nummer: 
Stassartstraat 2
Postcode: 
2800
Stad: 
Mechelen
website: 
https://www.caw.be/jobs/vrijwilliger/inwonende-vrijwilliger-stassart-2/
contact: 
Stuur een mailtje naar woonbegeleiding@cawboommechelenlier.be met een korte voorstelling van wie je bent en jouw motivatie. Of bel gewoon naar Polle Polfliet op het nummer 0485 56 46 71 en Luc Vandervorst op het nummer 0498 93 47 11.