Kamer beschikbaar in huis in Kessel-Lo

huur of koop: 
Huur
bedrag: 
450
Beschrijving van de prijs: 
De huurprijs is inclusief alle vaste kosten, eveneens poetsvrouw! Zij komt om de 2 weken. Soms moet er bijbetaald worden wanneer een jaarlijkse afrekening komt, maar dat zijn nooit grote bedragen. Het contract is een 3-6-9 contract, maar kan ten alle tijde aangepast worden indien er een nieuwe bewoner aangebracht wordt. Je bent dus niet gebonden aan een bepaalde duur.
Vrij vanaf: 
woensdag, 1 maart, 2017
beschrijving: 
Kamer beschikbaar in mooi gerenoveerd rijhuis in Kessel-Lo. Gelijkvloers bestaat uit ruime inkomhal met plaats voor fietsen, berging en apart toilet. Open leefruimte met veel lichtinval, volledig geïnstalleerde keuken met afwasmachine, oven, microgolf en veel kastruimte. Groot schuifraam leidt naar een ruime stadstuin. Op de eerste verdieping: 1 slaapkamer en badkamer met ligbad, douche, dubbele lavabo en wasmachine. Op de tweede verdieping: 2 slaapkamers, waaronder diegene die vrijkomt. Ruime kamer met plaats voor tweepersoonsbed, kleerkast en bureau. Momenteel wonen we hier met drie werkende mensen tussen 25 en 30 jaar. We zijn op zoek naar een werkend persoon van ongeveer dezelfde leeftijd. Er zijn geen vaste afspraken over boodschappen of samen eten, iedereen doet zijn ding. Regelmatig samen eten of andere dingen doen gebeuren uiteraard wel eens :-). Parkeerplaats is mogelijk in de straat, wel met parkeerschijf. Het is mogelijk een bewonerskaart aan te vragen.
Regio: 
Vlaams Brabant
Straat en nummer: 
Jozef-Pierrestraat 36
Postcode: 
3010
Stad: 
Kessel-Lo
contact: 
tinehoninx@gmail.com Graag vooraf een mailtje om af te spreken om het huis te bezichtigen en met de huidige bewoners kennis te maken.