Kamer in gezellig herenhuis zoekt toffe bewoner

Naam van de woongemeenschap: 
Verdita
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
550
Beschrijving van de prijs: 
Inclusief in de prijs : water, elektriciteit, verwarming, brandverzekering, snel internet (wifi), digitale televisie, vaste telefoon, netflix, spotify, afhaling huisvuil, wasmachine, droogkast, poetvrouw voor gemeenschappelijke delen.
Vrij vanaf: 
vrijdag, 12 mei, 2017
beschrijving: 
Ons fijn 'samenhuizen herenhuis' Verdita zoekt nog een toffe bewoner. We wonen met 4 vrouwen rond de 30, maar eentje heeft nu een eigen stek gevonden.. W zoeken een nieuwe bewoner, niet roker en liefst ook professioneel actief voor een ruime ( 22m2 ) kamer die naar keuze bemeubeld of ongemeuld is. Er is een rustige tuin met verschillende hoekjes om zalig buiten te zitten, met een aparte ingang voor de fietsenstalling. Het huis is reeds helemaal ingericht en voorzien met alles er op en er aan, dus je hoeft nagenoeg niets mee te brengen of te verhuizen. Je mag natuurlijk je eigen spullen meebrengen om het gezellig te maken. Je kan voor een korte of langere termijn blijven, in dat geval is domicilie bespreekbaar. De gemeenschappelijk delen worden gepoetst, je staat zelf enkel in voor je kamer en badkamer.
Regio: 
Antwerpen
Straat en nummer: 
Berlarij
Postcode: 
2500
Stad: 
LIER
contact: 
Benieuwd geworden naar onze groep en het huis ? Stuur wat info via cohousing_verdita@yahoo.com, en dan nodigen we je graag uit om te komen kijken. Het huis is nog veel verrassender dan je op de foto's kan vermoeden.