Kamer met eigen lavabo in grote villa

Foto's van het pand / de bouwlocatie: 
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
350
Beschrijving van de prijs: 
Net gerenoveerde slaapkamer op 1ste verdieping met - als enige in huis - een eigen lavabo. Oppervlakte slaapkamer: 13 m2 Adres: Vengerstraat 69, 3360 Korbeek-Lo (Bierbeek) Gedeeld gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes: grote living, ruime keuken, 3 badkamers, 4 toiletten, berging, plaats voor fiets of auto, wasgelegenheid, tuin met moestuintje, chill-ruimte in de kelder en veel gezellige mensen. ;) Prijs is exclusief zo'n 65 euro aan gas/water/elektriciteit/internet.
Regio: 
Vlaams Brabant
Stad: 
Korbeek-Lo
beschrijving: 
Kamer komt vrij wanneer het jou uitkomt: 1 september, 1 oktober 2018, of 1 november. Je komt sowieso terecht bij een gezellig stel dat houdt van sporten, bakken, oogsten uit eigen moestuin, gezelschapsspelen en nog veel meer. Je hoeft je nooit eenzaam te voelen, want er is altijd wel iemand thuis voor een babbel: de groep bewoners is in aangroei. De villa ligt net buiten Leuven, op enkele minuten van een Hypermarkt Carrefour, Lidl, Lunch Garden, Quick, Brico, Brantano, lokale bakker en beenhouwerij, enz. Op een minuut wandelen van bushalte, met meerdere bussen per uur. Je komt in een groene, rustige buurt terecht. Het zijn je medebewoners die voor de sfeer zorgen. :) Behalve in je kamer, is er berging voorzien in de gang en in de berging voor badkamergerief, droge voeding, wat je maar wil. Voor plaatsgebrek hoef je alleszins geen angst te hebben. Schoonmaken wordt geregeld via rotatie, zodat je slechts sporadisch de mouwen hoeft op te stropen en toch continue van alle ruimte kan genieten. Benieuwd of dit iets voor jou is? Geef me een seintje!
contact: 
Mail me met vragen of voor een afspraak: denise.mol86@gmail.com Of bel tussen 12:30 en 13:00u + tussen 18:30 en 21:30u naar 0494/23.52.19
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of je een menselijke bezoeker bent en om spam te voorkomen.