kamer te huur in bovenste verdiep herenhuis te Gent Zuid €306

Naam van de woongemeenschap: 
Pelicano
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
306
Beschrijving van de prijs: 
De maandelijkse huurprijs bedraagt € 306 (dit zonder EGW). Elektriciteit, gas, water, internet, staanplaats in afgesloten garage en dergelijke bedraagt iets van een € 120 die er maandelijks bijkomt.
Vrij vanaf: 
zaterdag, 1 juni, 2019
beschrijving: 
Het herenhuis is gelegen tussen Gent Zuid en de Korenmarkt. Dicht bij parking de reep, de oude beestenmarkt en Sint-Anna. Je neemt mijn kamer over op het derde verdiep. De badkamer, keuken, kelder, living en toilet zijn gemeenschappelijk. Je deelt het huis met twee dames die recent afgestudeerd zijn en momenteel werkzaam zijn in de sociale sector. We zoeken een werkende twintiger die sociaal in de omgang is en tevens het privé leven van zijn huisgenoten respecteert. Je beschikt over voldoende verantwoordelijkheidszin en wil actief bijdragen aan een huiselijke, warme, gezellige sfeer.
Regio: 
Oost Vlaanderen
Straat en nummer: 
Pelikaanstraat 1
Postcode: 
9000
Stad: 
Gent
contact: 
Als je interesse hebt in deze oproep, gelieve mij dan te mailen via karel_xink@hotmail.com en u langs deze weg voor te stellen en ons te overtuigen waarom wij voor u moeten kiezen als nieuwe bewoner van dit prachtige authentieke rijhuis te Gent Zuid. Vervolgens nemen we met alle huisbewoners de berichten door en nodigen we U dan misschien wel uit voor een rondleiding bij ons thuis.