KIJKDAG collectief wonen in Olen

zondag, 27 september, 2020 - 11:00
Een woning met een grote tuin, midden in de natuur én sociaal contact dichtbij. Klinkt als een droom? Het collectief woonproject Meeren in Olen heeft het allemaal. Benieuwd naar dit prachtige project? Kom een kijkje nemen op zondag 27 september.
Ga voor een rondleiding op het domein en ontvang meer informatie over de 8 privé woningen met eigen tuin. De gemeenschappelijke sauna, zwemvijver én extra binnenruimte waarvan jij mede-eigenaar wordt.
HEEM is pionier in de ontwikkeling van collectieve woonprojecten in Vlaanderen volgens het principe sleutel-op de deur. Je focust op de inrichting van jouw privé woning met tuin, terwijl Heem de bouwwerken van de privé woningen en de gemeenschappelijke delen coördineert. Lekker comfortabel en zo goed als instapklaar. In 2017 ontving Heem de Vlaamse prijs voor Onroerend erfgoed voor de ontwikkeling van het collectief woonproject Kasteel Boterberg in Kalmthout.
De woningen in Meeren zijn ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau B-architecten.
 
Inschrijven doe je best vooraf via www.heem.be, zo kunnen wij de kijkdag vlot en veilig laten verlopen. Je kan de plannen en prijzen vooraf bekijken via de website.
Afbeelding: 
Mailadres: 
verkoop@heem.be