Lichtrijke kamer te huur in ons achterhuis

huur of koop: 
Huur
bedrag: 
390
Beschrijving van de prijs: 
Inclusief internet. Ook is er een poetsvrouw die de gemeenschappelijke ruimtes kuist, en een wasmachine. Vaste kosten (80 à 90 euro) en brandverzekering zijn niet inbegrepen.
Vrij vanaf: 
zaterdag, 1 juni, 2019
beschrijving: 
Hallo, wij zijn Wouter en Willem, begin en achteraan de twintig, en verwelkomen je graag in ons achterhuis aan de Tentoonstellingslaan (Gent-Zuid). Als je houdt van een oase van rust, vlakbij het centrum van de stad, dan ben je hier aan het juiste adres. Nu de zomer in aantocht is, is de patio een ideale plek om samen te eten of van de zon te genieten op een bankje. Op de gelijkvloers heb je een ruime keuken/leefruimte met bank. Op de eerste verdieping heb je een badkamer, en daaraan grenzend jouw kamer met veel lichtinval. We zijn beiden mensen op zoek naar diepgang in het leven, via kunst, reizen, spiritualiteit en filosofie. Tegelijkertijd staan we met humor in het leven. We zijn op zoek naar iemand met een open kijk op de wereld, aandacht en verantwoordelijkheidszin, die graag gezellige momenten samen deelt. We zoeken iemand die kan huren vanaf 1 juni. Heb je interesse? Stuur ons een e-mail en kom gerust eens langs.
Regio: 
Oost Vlaanderen
Straat en nummer: 
Tentoonstellingslaan 107/A
Postcode: 
9000
Stad: 
Gent
contact: 
Je kan een e-mail sturen naar willem.moreel@hotmail.com Hierin vertel je kort iets over jezelf en waarom je met ons wil samenwonen.